Ταλαιπωρία από φωτιά στον Ευαγγελισμό

Συνελήφθη ιδιοκτήτης οικοπέδου στη Λάρισα για φωτιά σε ξερά χόρτα

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2020 15:04

Κυκλοφοριακό κομφούζιο προκλήθηκε χθες το μεσημέρι στο ύψος των ΣΕΑ Ευαγγελισμού από πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία και μέσα σε λίγη ώρα έλαβε μεγάλες διαστάσεις.

Περίπου στις 2 το μεσημέρι, το πρανές μεταξύ του παραδρόμου και της Εθνικής Οδού πήρε φωτιά που γρήγορα επεκτάθηκε, με τις φλόγες να γλείφουν το οδόστρωμα και ένα πυκνό σύννεφο καπνού να δυσχεραίνει την κυκλοφορία των οχημάτων στον παράδρομο. Στο σημείο επιχείρησαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με 12 άνδρες που κατόρθωσαν να τη θέσουν υπό μερικό έλεγχο αργά το απόγευμα. Στο μεταξύ η κυκλοφορία στον παράδρομο διακόπηκε για παραπάνω από μία ώρα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα στην Εθνική Οδό στο ύψος των διοδίων στο Μακρυχώρι. Να σημειωθεί πάντως ότι πολλοί συμπολίτες διαμαρτυρήθηκαν -και με τηλεφωνήματα στην «ΕτΔ»- για την ασυνεννοησία μεταξύ των εμπλεκόμενων υπηρεσιών στην αντιμετώπιση της φωτιάς, που είχε ως αποτέλεσμα και να ταλαιπωρηθούν πολλοί οδηγοί, αλλά και να πληρώσουν κανονικά τα διόδια... Για τα αίτια της φωτιάς διενεργείται προανάκριση.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ
Εν τω μεταξύ, Λαρισαίο, ιδιοκτήτη οικοπέδου, συνέλαβαν χθες πυροσβέστες του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας. Ο Λαρισαίος λίγο πριν τις 10.30 χθες το πρωί επιχείρησε να κάψει ξερά χόρτα και απορρίμματα στο οικόπεδό του στην οδό Καρδίτσης έξω από την πόλη χωρίς να διαθέτει άδεια με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass