Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2020 15:02

Κλειστό το ΚΕΠ Αγιάς σήμερα και αύριο
Λόγω μετακόμισης σε νέες εγκαταστάσεις επί της οδού Σοφοκλή Ευστρατιάδη 11 στην Αγιά, το ΚΕΠ Αγιάς θα παραμείνει κλειστό σήμερα Δευτέρα 31 Αυγούστου και αύριο Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου.

Προσλήψεις εκπαιδευτικών στα ΙΕΚ ΟΑΕΔ
Αρχίζει σήμερα στις 10:00 και θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή 04/09/2020, ώρα 23:59, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου για τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ, έτους κατάρτισης 2020 – 2021. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημόσιου gov.gr, με τους κωδικούς πρόσβασης του TAXISnet σε συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση. Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr -> Εκπαίδευση -> Κατάρτιση και εκπαιδευτικό περιεχόμενο -> Αίτηση ωρομισθίων εκπαιδευτικών ΙΕΚ – ΟΑΕΔ. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, πληροφορίες για τις ζητούμενες ειδικότητες του έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 32158/Δ1/11297 (ΦΕΚ 2228/14-06-2018) Υπουργική Απόφαση και τη σχετική Προκήρυξη, παρέχονται στον ιστότοπο του Οργανισμού, στην ενότητα «Νέα και Ανακοινώσεις».

Σήμερα η πληρωμή επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ
Σήμερα Δευτέρα 31 Αυγούστου θα καταβληθούν από τον ΟΠΕΚΑ το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ), το επίδομα στέγασης και τα προνοιακά επιδόματα. Ειδικότερα κατά την τελευταία εργάσιμη του Αυγούστου 2020 θα πρέπει να καταβληθούν από τον Οργανισμό τα παρακάτω επιδόματα και παροχές: Επίδομα γέννησης, Προνοιακά Αναπηρικά και Διατροφικά Επιδόματα, Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ), Επίδομα Στέγασης (όσοι έχουν υποβάλει αίτηση μέχρι και την 31 Ιουλίου 2020 και έχει εγκριθεί), Στεγαστική Συνδρομή, Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων, Σύνταξη Υπερηλίκων, Επίδομα Ομογενών.

Εγγραφές στη Μουσική Σχολή Τυρνάβου
Αύριο Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020 ξεκινούν οι εγγραφές παλαιών και νέων μαθητών στη Μουσική Σχολή Δήμου Τυρνάβου για το σχολικό έτος 2020 - 2021. Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά από τις 17:30 έως τις 20:30. Διδάσκονται μαθήματα κλασικών οργάνων, πρακτικό και θεωρητικό μέρος, λειτουργεί τμήμα προπαιδείας για παιδιά νηπιαγωγείου και Α’ τάξης δημοτικού καθώς και τμήμα παιδικής χορωδίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται επίσης στο τηλέφωνο 24920 24818.

Εκπτωση 50% σε τρένα- ΚΤΕΛ για αναπληρωτές
Από προχθές έως και την επόμενη Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, θα παρέχονται εκπτώσεις 50% στα εισιτήρια των τρένων και υπεραστικών λεωφορείων για τους αναπληρωτές δασκάλους και καθηγητές, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass