Εκκληση για συγκέντρωση βοήθειας προς τον Λίβανο

Από το Εργατικό Κέντρο Λάρισας

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2020 19:06

Εκκληση για συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τον λαό του Λίβανου, που δοκιμάζεται μετά τη φονική έκρηξη της 4ης Αυγούστου, απευθύνει στους Λαρισαίους το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.


Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
«Ο λαός του Λίβανου για ακόμη μία φορά δοκιμάζεται και πληρώνει με το αίμα του τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς. Από την Τρίτη 4 Αυγούστου περισσότεροι από 300.000 άνθρωποι έχουν μείνει άστεγοι και οι τραυματίες υπολογίζονται σε χιλιάδες. Οι εργαζόμενοι της χώρας και της πόλης μας δεν μπορούν να μείνουν απαθείς μπροστά σε αυτήν την τεράστια καταστροφή που συμβαίνει στη γειτονική μας χώρα.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Λάρισας καλεί τους εργαζόμενους της πόλης να σταθούν δίπλα στον λαό του Λιβάνου, να γίνει πράξη το σύνθημα «Όλοι για έναν και ένας για όλους» και να εκφραστεί η αλληλεγγύη που είναι το μεγάλο όπλο των εργαζομένων.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Λάρισας από κοινού με Ομοσπονδίες και άλλα Εργατικά Κέντρα πανελλαδικά παίρνει πρωτοβουλία άμεσης συγκέντρωσης υλικής αλληλεγγύης για να σταλεί στον λαό του Λιβάνου. Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης με βάση την παρακάτω λίστα:
-Τρόφιμα: Ζάχαρη, Ρύζι, Φακές, Φασόλια, Ρεβίθια, Ζυμαρικά, Αλεύρι, Γάλα σκόνη, Γάλα σκόνη για παιδιά, Κονσέρβες.
 -Υλικά: Κουβέρτες, Κλινοσκεπάσματα, Απορρυπαντικά.
 -Αναλώσιμα: Συσκευές έγχυσης ορού και αίματος, φλεβοκαθετήρες, σύριγγες, μάσκες οξυγόνου, νεφελοποιητές, πλάστερ, χειρουργικά νυστέρια, ράμματα, χειρουργικά γάντια, αποστειρωμένοι επίδεσμοι κ.ά.
-Φάρμακα και ιατρικά μηχανήματα.
Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται καθημερινά από τις 09:00 – 13:00 στο Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410-250.708.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass