Αποφασίζει αύριο τιμές σταφυλιών

ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2020 15:10

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε») Του Κώστα Τσόλα

Αρχισε ήδη και θα συνεχιστεί τις επόμενες εβδομάδες ο τρύγος στον Τύρναβο.

Από τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό παραλαμβάνονται Μοσχάτο Τυρνάβου, Ροδίτης, Ουνιμπλάνκ , Μερλότ, Σιράχ, Μαλαγουζιά, Μπαντίκι, Λιμνιώνα, Καρνάσια κ.α. Οι τιμές που θα δώσει στους συνεταίρους το Οινοποιείο αναμένεται να αποφασιστούν αύριο Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου από τη Γενική Συνέλευση και οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι απολύτως ικανοποιητικές και φέτος. Οι γεωπόνοι του Συνεταιρισμού ελέγχουν συνεχώς τους αμπελώνες της ευρύτερης περιοχής του Τυρνάβου για να παρακολουθήσουν την εξέλιξή τους, την ωρίμανσή τους και τα ζάχαρά τους. Κατά τη διάρκεια της επαναληπτικής γενικής συνέλευσης των μελών η διοίκηση του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου αναμένεται να ανακοινώσει τις τιμές στις οποίες θα αγοράσει τη φετινή χρονιά τα σταφύλια.
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Στην επαναληπτική συνέλευση της 6ης Σεπτεμβρίου που λόγω των μέτρων προφύλαξης από τον κορονοϊό θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του Συνεταιρισμού στις 9.30 π.μ. τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
- Ενημέρωση της Γ.Σ. για τα υπάρχοντα αποθέματα, τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο των δεξαμενών και συζήτηση σχετικά με τα σταφύλια που θα εισκομίζονται στον Συνεταιρισμό. Εισηγήτρια θα είναι η διευθύντρια – οινολόγος κ. Α. Παναγιώτου.
- Σύναψη βραχυχρόνιου δανείου, για τη χορήγηση προκαταβολών στους εισκομιστές σταφυλιών, αγορά σταφυλιών, κρασιού, γλεύκους και για την αντιμετώπιση των εξόδων οινοποίησης, παραγωγής και διάθεσης των προϊόντων. Λήψη εγγυητικών επιστολών, με εισηγητή τον γενικό διευθυντή του Συνεταιρισμού κ. Βαγγέλη Σίκαλο. Απόφαση για εισκόμιση σταφυλιών από τα μέλη, πάνω από τις δηλωθείσες ποσότητες, καθορισμός ποινικής ρήτρας για τους συνεταίρους που δεν θα εισκομίσουν το 100% της ποσότητας που θα αποφασιστεί. Τέλος, εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για την οργάνωση και διαχείριση όλων των προβλημάτων σχετικά με τον τρύγο, με εισηγητή τον πρόεδρο του Οινοποιείου κ. Χρήστο Τσιτσιρίγγο.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass