«Παρανομούν και μαγειρεύουν συνθήκες και καταστάσεις»

ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΩΛ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ»

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2020 15:28

Τη διοίκηση του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας καταγγέλλει, το μέλος του Δ.Σ. του Δ.Ω.Λ. και εκπρόσωπος της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», Αποστόλης Φωτιάδης.


Αναλυτικότερα, ο κ. Φωτιάδης σημειώνει ότι «μέχρι πού μπορεί να φτάσει αυτή η «διαφάνεια και η διαύγεια» για να μπορέσει η Δημοτική Αρχή των ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, κ.ά. και η διοίκησή τους στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, να παρανομεί και να μαγειρεύει συνθήκες και καταστάσεις;
Δυστυχώς ανακαλύπτω με μεγάλη μου έκπληξη και δυσφορία από τη σελίδα της diavgeia.gov.gr πως πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δ.Ω.Λ. την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2020 (πληροφοριακά 29 Ιουλίου ήταν Τετάρτη πάντως) όπου υποτίθεται ότι παρευρέθηκα εγώ και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και πως πήραμε και ομόφωνη απόφαση κιόλας για θέση ΙΔΑΧ. Καταγγέλλω πως ουδέποτε αποφάσισα, διότι πολύ απλά ουδέποτε ενημερώθηκα κι ουδέποτε παρευρέθηκα στη συγκεκριμένη συνεδρίαση και με το συγκεκριμένο ζήτημα στην ημερήσια διάταξη. Δεν θα επικυρώσουμε ως «Λαϊκή Συσπείρωση» καμιά απόφαση που πάρθηκε πίσω από κλειστές πόρτες γραφείων και χωρίς κανένα ίχνος στοιχειώδους δημοκρατικής λειτουργίας. Ο εκφυλισμός πλέον στη λειτουργία του Δ.Σ. του Δ.Ω.Λ. που με τέτοιες ύποπτες μεθόδους προσπαθεί να εκβιάσει αποφάσεις δεν θα περάσει. Καταγγέλλουμε στον Λαρισαϊκό λαό αυτήν την απαράδεκτη από κάθε άποψη λειτουργία. Την ευθύνη έχουν η Δημοτική Αρχή Καλογιάννη, ο πρόεδρος του Δ.Ω.Λ. και όσοι από τα μέλη του Δ.Σ. επικυρώσουν με τη στάση τους τέτοιες πρακτικές. Απαιτούμε εδώ και τώρα να ακυρωθεί η απόφαση της εν λόγου συνεδρίασης ως άκυρη και ως μη γενόμενη και να πάρει θέση η Δημοτική Αρχή» καταλήγει η καταγγελία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass