Στις πληγείσες περιοχές των Φαρσάλων ο Χρ. Κέλλας

ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2020 15:03

Τη θλίψη του για την απώλεια ανθρώπινων ζωών από τη θεομηνία, που έπληξε ιδιαίτερα τη Θεσσαλία, εξέφρασε το πρωί του Σαββάτου, από τα Φάρσαλα, ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας. Ο Λαρισαίος πολιτικός, είχε συνεργασία με

τον δήμαρχο Φαρσάλων, Μάκη Εσκίογλου, τον αντιπεριφερειάρχη, Γιώργο Λαδόπουλο, αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και τοπικούς φορείς, προκειμένου να ενημερωθεί για τις άμεσες ανάγκες των κατοίκων της επαρχίας, αναφορικά με την υδροδότηση, την ηλεκτροδότηση και τη διαμονή όσων τα σπίτια τους χτυπήθηκαν από τη θεομηνία. Ο κ. Κέλλας, μετά από αυτοψία που έκανε στις πληγείσες περιοχές, επικοινώνησε με τον υπΑΑΤ Μάκη Βορίδη, τον υφυπΕΣ Θοδωρή Λιβάνιο, τον υφυΠΤΠ Νίκο Χαρδαλιά και τον υφυπΑΑΤΚώστα Σκρέκα, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την άμεση έλευση κυβερνητικού κλιμακίου.
Από την πλευρά του, ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ περιέγραψε τη βιβλική καταστροφή στην επαρχία, τονίζοντας την αναγκαιότητα άμεσων και στοχευμένων παρεμβάσεων. Επίσης, επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Αντρέα Λυκουρέντζο, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι την Τρίτη έχει συγκαλέσει ευρεία σύσκεψη στη Λάρισα και αμέσως μετά θα μεταβεί στα Φάρσαλα και στις πληγείσες περιοχές, ενώ ο κ. Κέλλας του τόνισε ότι «η ζημιά στις αγροτικές καλλιέργειες είναι ολοκληρωτική» και πως «οι αγρότες πρέπει να αποζημιωθούν άμεσα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass