Κλιμάκιο του ΚΚΕ στις πληγείσες περιοχές

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2020 15:04

Κλιμάκιο του ΚΚΕ αποτελούμενο από τον βουλευτή Λάρισας Γ. Λαμπρoύλη και τον Τάσο Τσαπλέ μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο, επισκέπτονται τις πληγείσες περιοχές της Καρδίτσας και των Φαρσάλων.

 

«Δεν φταίει ο κακός καιρός
αλλά οι αντιλαϊκές πολιτικές»  
ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

«Για τις καταστροφές στη Θεσσαλία δεν φταίει ο κακός καιρός αλλά οι αντιλαϊκές πολιτικές κυβερνήσεων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «η τραγική αυτή κατάσταση που βιώνουν χιλιάδες κάτοικοι των πληγεισών περιοχών, δεν μπορεί να αποδίδεται απλά στα έντονα καιρικά φαινόμενα, αλλά είναι απόρροια της εγκληματικής πολιτικής όλων των αστικών κυβερνήσεων της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, που δεν φρόντισαν να σχεδιάσουν και να θωρακίσουν με σύγχρονα αντιπλημμυρικά έργα και υποδομές και τις συγκεκριμένες περιοχές που έχουν ξαναζήσει τέτοια προβλήματα, να οργανώσουν την πολιτική προστασία και όλες τις υπηρεσίες, ώστε να αντιμετωπίζουν αυτά τα προβλήματα που δημιουργούν τα καιρικά φαινόμενα. Μεγάλες είναι και οι ευθύνες των στελεχών τους στην Περιφέρεια και στους Δήμους, που συνέργησαν σ’ αυτές τις πολιτικές και δεν έχουν σε πρώτη προτεραιότητα τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα.
Οι κάτοικοι και άλλων περιοχών της Θεσσαλίας, έχουν πικρή πείρα διαχρονικά από μεγάλες ή μικρότερες καταστροφές, λόγω πλημμυρών. Αιτία η έλλειψη των απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων, η μη συντήρηση και επικαιροποίησή τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass