Εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2020 15:32

Στις κάλπες προσήλθαν χθες δικαστικοί υπάλληλοι για την ανάδειξη εκπροσώπων τους στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, του Εφετείου Λάρισας και του Αρείου Πάγου.


Αναλυτικότερα στο 5μελές Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Εφετείου Λάρισας συμμετείχαν οι υποψήφιοι: Αλεξίου Αικατερίνη (55), Μπατάλα Περιστέρα (7), Κιτζατίδου Ροζαλία (6) και Κούρτη Χρυσούλα (45). Πρώτη εκλέγεται η Αικατερίνη Αλεξίου και δεύτερη η Χρυσούλα Κούρτη.
Στο ψηφοδέλτιο του Αρείου Πάγου και στο πενταμελές Υπηρεσιακό Συμβούλιο, συμμετείχαν οι υποψήφιοι: Αρναούτη Άννα (5 ψήφους), Καπίρη Αγγελική (20), Κατσανούλης Ιωάννης (70), Καϋμενάκης Χρήστος (5), Λιάτσος Δημήτριος (10), Μαραβελάκης Αντώνιος (1).
Στο επταμελές Υπηρεσιακό Συμβούλιο συμμετείχαν οι υποψήφιοι: Καρυπίδου Μαρία (50 ψήφους), Μπεζμερτής Λαυρέντιος (17), Πάσχος Ανδρέας (29) και Στασινόπουλος Απόστολος (8). Να διευκρινισθεί πως η ανακοίνωση των εκλεγέντων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια του Αρείου Πάγου θα γίνει γνωστή με την επεξεργασία των αποτελεσμάτων σε πανελλαδικό επίπεδο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass