Μικρές χωματερές στον παράδρομο της Καράγιωργα!

Δημοσίευση: 05 Νοε 2020 21:02

Έγινε πλέον συνήθεια, αγαπημένη στη Λάρισα. Όχι φυσικά από όλους τους Λαρισαίους,

που έχουν αποδείξει ότι αγαπούν την πόλη τους και τη φροντίζουν. Για τους λιγοστούς ο λόγος, για τους ασυνείδητους, που δυστυχώς ξαναχτύπησαν!
Ήταν αδύνατο να προσεγγίσουν τις όχθες και τον δρόμο δίπλα στον Πηνειό, καθώς ο Δήμος απαγόρευσε με φυσικά εμπόδια τη διέλευση, αφού προηγουμένως καθάρισε για μία ακόμα φορά την περιοχή και η Εισαγγελία Λάρισας ξεκινούσε για μία ακόμα φορά να διερευνήσει το πρόβλημα των αυτοσχέδιων χωματερών και να εντοπίσει τους υπεύθυνους.
Η εναλλακτική δεν άργησε να φανεί στον παράδρομο της Σάκη Καράγιωργα (στο ρεύμα προς τη Λάρισα), όπου τις τελευταίες ημέρες κάτω από τα μάτια των περαστικών έχουν σχηματιστεί νέες μικρές αυτοσχέδιες χωματερές. Εκεί όπου οι ασυνείδητοι συμπολίτες πετούν από... ρούχα, που θα μπορούσαν να τα είχαν διαθέσει στους κάδους των ανακυκλώσιμων υλικών, μέχρι κάθε λογής άχρηστο υλικό και μπάζα, διαμορφώνοντας μια κακή εικόνα που αδικεί την πόλη και τους ανθρώπους της, την καθημερινότητα και τον πολιτισμό της. Είναι βέβαιο ότι και πάλι οι φορείς θα ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους, όπως πολλές φορές στο παρελθόν. Οι Υπηρεσίες Περιβάλλοντος της Περιφέρειας θα επιληφθούν και θα κάνουν συστάσεις για αποκατάσταση του περιβάλλοντος, οι Υπηρεσίες Καθαριότητας θα βάλουν στο φορτωμένο πρόγραμμά τους τον καθαρισμό των μικρών χωματερών στον παράδρομο της Καράγιωργα και οι Αστυνομικές και Δικαστικές Αρχές θα επιδοθούν σε έναν φιλότιμο, αλλά μάταιο αγώνα, για τον εντοπισμό των υπευθύνων, καθώς δεν είναι και τόσο εύκολο να βρεθούν οι ελάχιστοι ασυνείδητοι για να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες που τους αναλογούν...
ΔΗΜ. ΚΑΤΣΑΝΑΚΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass