Επιχείρηση κλάδεμα...

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ -ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δημοσίευση: 05 Νοε 2020 21:03

«Πήραν φωτιά» στη Λάρισα τα αλυσοπρίονα της Διεύθυνσης Πρασίνου του Δήμου,

στο πλαίσιο της οργάνωσης επιχείρησης κλαδέματος δέντρων, σε κάθε γωνιά της πόλης. Πρόκειται για την καθιερωμένη συντήρηση του πράσινου στοιχείου της πόλης, που πραγματοποιεί η αρμόδια Υπηρεσία, και σύμφωνα  με τον εντεταλμένο σύμβουλο στη Διεύθυνση Πρασίνου, κ. Θεόδωρο Καφφέ, «έχει οργανωθεί σχετικό πρόγραμμα για κάθε συνοικία, βάσει αυτοψίας των ειδικών επιστημόνων της υπηρεσίας, αλλά και των αιτημάτων που έχουν καταθέσει πολίτες στην Υπηρεσία Πρασίνου, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής «novoville», είτε και τηλεφωνικά στο Γραφείο Πολιτών».
Ο κ. Καφφές σημειώνει επίσης ότι «ο προγραμματισμός περιλαμβάνει ομαδοποίηση των αιτημάτων των πολιτών. Συγκεκριμένα συγκεντρώνονται τα αιτήματα των πολιτών ανά συνοικία, ώστε τα συνεργεία να προχωρούν στις ανάλογες εργασίες όταν δουλεύουν σε κάθε περιοχή και να μη μετακινούνται συνεχώς».
Υποστήριξε δε, πως «λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από την υγειονομική κρίση και ειδικότερα των μέτρων που έχουν ληφθεί και πρέπει να εφαρμόζονται κατά της διασποράς του κορονοϊού, υπάρχουν δυσκολίες στις μετακινήσεις των συνεργείων» και επισήμανε «παρόλα αυτά προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, με τα μέσα και το προσωπικό που υπάρχει». Βέβαια, κάποια έργα έχουν ανατεθεί και σε εργολάβους, όπως το κλάδεμα μεγάλων δέντρων στην κοίτη του Ποταμού Πηνειού, εντός του αστικού ιστού. Τέτοιες εργασίες πραγματοποιούνται σήμερα στις όχθες του ποταμού από τη γέφυρα Ναϊάδων Νυμφών μέχρι και τη δεύτερη πεζογέφυρα προς τη συνοικία Αμπελοκήπων, στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού, στο πάρκο του Αλκαζάρ κ.ά. «Πρώτιστο μέλημα αποτελεί η ασφάλεια των πολιτών...», δηλώνει τέλος ο κ. Καφφές και συγκεκριμένα εξηγεί: «Κλαδεύονται κυρίως μεγάλα δέντρα, προκειμένου να αποφύγουμε ατυχήματα πτώσης κλαδιών, που αποτελούν κίνδυνο».
ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass