Λειτουργεί η λαϊκή αγορά Συκουρίου

ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΕΜΠΩΝ

Δημοσίευση: 19 Νοε 2020 15:06

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Με απόφαση του δημάρχου Τεμπών κ. Γιώργου Μανώλη και με βάση τις σχετικές διατάξεις

για την «άσκηση υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων, εκσυγχρονισμός της επιμελητηριακής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις» αύριο Παρασκευή λειτουργεί η Λαϊκή Αγορά του Συκουρίου. Η λειτουργία της λαϊκής αγοράς θα γίνει σύμφωνα με τους παρακάτω όρους: Η λαϊκή αγορά θα λειτουργήσει στην Πλατεία Θέμιδος στην Κοινότητα Συκουρίου. Στη λαϊκή αγορά, από τους πωλητές που δραστηριοποιούνται σε αυτή σύμφωνα με την άδειά τους, θα συμμετέχουν πωλητές σε ποσοστό 50%, πλην των βιομηχανικών προϊόντων. Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε πέντε (5) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα. Οι πωλητές (παραγωγοί- επαγγελματίες) θα πρέπει να τηρούν όλα τα μέτρα προφύλαξης για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού Covid-19 (γάντια, αντισηπτικό). Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από το προσωπικό των πωλητών και τους καταναλωτές/κοινό. Θα πρέπει να τηρείται απόσταση ενάμισι μέτρου μεταξύ των ατόμων.
Σε περίπτωση μη τήρησης των αποστάσεων από τους πωλητές που προβλέπονται από την ως άνω ΚΥΑ, επιβάλλονται στην Α’ παράβαση διοικητικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων ευρώ και αναστολή δραστηριότητας για δεκαπέντε ημερολογιακές ημέρες και στη Β’ παράβαση διοικητικό πρόστιμο τριών χιλιάδων ευρώ και αναστολή δραστηριότητας για τριάντα ημερολογιακές ημέρες.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass