Από μεθαύριο η πληρωμή των συντάξεων Δεκεμβρίου

ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑ ΤΑΜΕΙΟ

Δημοσίευση: 22 Νοε 2020 15:13

Από μεθαύριο Τρίτη ξεκινά η καταβολή των συντάξεων στους δικαιούχους για τον Δεκέμβριο. Σημειώνεται ότι προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός των συνταξιούχων, οι συντάξεις του ΙΚΑ θα πληρωθούν σε δύο δόσεις, με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΜΚΑ.

Σημειώνεται ότι οι επικουρικές συντάξεις και για τον μήνα Δεκέμβριο θα πληρωθούν στους συνταξιούχους ταυτόχρονα με τις κύριες. Αναλυτικότερα, οι ημερομηνίες για την καταβολή των συντάξεων Δεκεμβρίου είναι οι εξής:
Την Τρίτη 24 Νοεμβρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις για τους συνταξιούχους του ΙΚΑ που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9. Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8. Ο ΟΑΕΕ, ο ΟΓΑ και το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλουν τις συντάξεις την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου. Το Δημόσιο και το ΝΑΤ θα πληρώσουν την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου. Τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλουν τις συντάξεις την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου ενώ την ίδια ημέρα θα πληρωθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος. Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου. Τα ποσά των συντάξεων εμφανίζονται στα ΑΤΜ και είναι διαθέσιμα προς ανάληψη την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα της ημερομηνίας πληρωμής τις απογευματινές έως βραδινές ώρες (συνήθως από 18.00 έως 21.00 ανάλογα με την τράπεζα).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ 2024
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass