Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 30 Νοε 2020 15:02

Σήμερα η καταβολή επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ
Ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) ανακοίνωσε ότι σήμερα Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 - τελευταία ημέρα του μήνα, ως είθισται - θα καταβληθούν τα εξής επιδόματα: Επίδομα παιδιού (πέμπτη διμηνιαία δόση Α21), Επίδομα στέγασης, Επίδομα γέννησης, Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, Προνοιακά επιδόματα Ατόμων με Αναπηρία, Επίδομα στεγαστικής συνδρομής, Επίδομα ομογενών, Σύνταξη ανασφάλιστων υπερηλίκων (Ν. 1296/1982), Επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης ανασφάλιστων υπερηλίκων, Συνεισφορά Δημοσίου του Ν. 4605/2019 και συνεισφορά δημοσίου για δανειολήπτες που έχουν πληγεί από τις συνέπειες του κορονοϊού Ν. 4714/2020 (Πρόγραμμα Γέφυρα).

 

Εως σήμερα οι αιτήσεις για το εποχικό του ΟΑΕΔ
Εκπνέει σήμερα στις 14:00 η προθεσμία για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για το φετινό ειδικό εποχικό βοήθημα του ΟΑΕΔ, καθώς και για την υποβολή αιτήσεων στα ΚΕΠ. Η υποβολή αιτήσεων γίνεται, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr, με τους κωδικούς TAXISnet ή ΟΑΕΔ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https:// www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/ anergia/eidiko-epokhiko-boethema-oaed. Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr => Εργασία και ασφάλιση => Ανεργία => Ειδικό εποχικό βοήθημα ΟΑΕΔ. Το ύψος του ειδικού εποχικού βοηθήματος κυμαίνεται από 508,20 ευρώ έως 1.016,40 ευρώ. Το βοήθημα παρέχεται μεταξύ άλλων σε οικοδόμους, καπνεργάτες, μουσικούς, ηθοποιούς, τεχνικούς κινηματογράφου και θεάτρου, μισθωτούς τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου κ.ά.
 
Συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων
Η Ιστορική Λαογραφική Ένωση Λάρισας «Αλησμόνητες Πατρίδες», συγκεντρώνει τρόφιμα για την «Κιβωτό του Κόσμου», προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της, καθώς και φάρμακα για να τα προσφέρει στο Κοινωνικό Φαρμακείο Λάρισας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6974-930.467, Ιωάννα Σκενδερίδου.Εως 3 Δεκεμβρίου
οι πληρωμές
των εισφορών
Οκτωβρίου
Ανηρτημένα στον διαδικτυακό τόπο του e-ΕΦΚΑ είναι τα ενιαία ειδοποιητήρια των ασφαλιστικών εισφορών (κύριας, επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ παροχών) του Οκτωβρίου 2020 για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοτελώς απασχολούμενους και αγρότες. Η καταληκτική ημερομηνία πληρωμής είναι η ερχόμενη Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου. Στα ειδοποιητήρια Οκτωβρίου περιλαμβάνονται προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής εισφορών περιόδου Ιανουαρίου 2020 έως Σεπτεμβρίου 2020. Θυμίζουμε πως έχει παραταθεί η ημερομηνία καταβολής της πρώτης δόσης εκκαθάρισης ασφαλιστικών εισφορών 2019 και των νέων δόσεων εκκαθάρισης των ετών 2017 και 2018, έως την 31.3.2021. Αντίστοιχα μεταφέρεται και η καταληκτική ημερομηνία των επόμενων 4 δόσεων έως την τελευταία εργάσιμη ημέρα κάθε επόμενου μήνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass