Η ΕΕΝΟΕ μέλος της Ενωσης Ευρωπαίων Φεντεραλιστών

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2020 19:44

Η Ελληνική Ένωση για την Ομοσπονδία της Ευρώπης (ΕΕΝΟΕ) έγινε πλέον και τακτικό μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Φεντεραλιστών (Union of European Federalists) με ομόφωνη απόφαση της Ομοσπονδιακής Επιτροπής ( Federal committee) της UEF, που συνήλθε διαδικτυακά στις 19 Δεκεμβρίου.


Επίσης, στις 11 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΕΝΟΕ η οποία, εξέλεξε ομόφωνα νέο οκταμελές Διοικητικό Συμβούλιο. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα στις 11 Δεκεμβρίου, ως εξής:
Γιώργος Κολυβάς, οικονομολόγος, πρώην στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, πρόεδρος. Δάφνη Γώγου, νομικός, στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Α’ αντιπρόεδρος. Γιώργος Εμμανουήλ, οικονομολόγος, στέλεχος Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας- Θράκης), Β’ αντιπρόεδρος. Βενετία Κουσία, Δρ διοίκησης επιχειρήσεων, γενική διευθύντρια Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας, γενική γραμματέας. Στέφανος Πανακούλιας, σύμβουλος επιχειρήσεων, ταμίας. Έλενα Γιαννίκη, νομικός ειδικευμένη στο ευρωπαϊκό δίκαιο - Δικηγόρος Ρόδου, μέλος. Νίκος Γουβάλας, φοιτητής, μέλος. Κώστας Φιλιππίδης, διευθύνων σύμβουλος Αναπτυξιακής Φλώρινας ΑΕ, μέλος.
Το νέο Δ.Σ. της ΕΕΝΟΕ, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του «έχει ως παρακαταθήκη και θα στηριχθεί στο σημαντικό έργο που παρέλαβε από το απερχόμενο Δ.Σ., το οποίο και είχε ως κύριο καθήκον την επανασύσταση του ελληνικού τμήματος της Ένωσης Ευρωπαίων Φεντεραλιστών-UEF. Το νέο Δ.Σ. θα εργασθεί ως ένα σώμα και μια ψυχή, στοχεύοντας στη λήψη αποφάσεων για πολλές δράσεις σε πανελλαδικό επίπεδο, στα επόμενα δύο χρόνια, με βάση τον διάλογο και τη συναίνεση. Αυτό είναι απαραίτητη προϋπόθεση επιτυχίας, ειδικά στις σημερινές ταχύτατα μεταβαλλόμενες συνθήκες και τις μεγάλες προκλήσεις για την Ευρώπη και την Ελλάδα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass