Σε διαπαραταξιακή η λειτουργία του Δημοτικού Ραδιοφώνου

ΜΕ 22 ΨΗΦΟΥΣ «ΠΕΡΑΣΕ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΛΑΡΙΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2020 15:50

Διαπαραταξιακή, με τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων, θα συγκροτηθεί μετά τις γιορτές, προκειμένου να συζητήσουν προτάσεις για την αναβάθμιση του Δημοτικού Ραδιοφώνου Λάρισας.
Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, με αφορμή σχετική συζήτηση για το θέμα της λειτουργίας του Ραδιοφώνου, όπου κατατέθηκαν ενστάσεις και προβληματισμοί από την αντιπολίτευση, που αφορούσαν τόσο στη λειτουργία του, στη νομική μορφή του, όσο και στην εφαρμογή κανόνων ψηφιακών μέσων ενημέρωσης και δεοντολογίας.

Επίσης, με αφορμή απομάκρυνση συνεργάτη παραγωγού του Δημοτικού Ραδιοφώνου, από τη δημοτική αρχή, μετά από καταγγελία της Ένωσης Αστυνομικών «για ρατσισμό κατά των αστυνομικών», σε εκπομπή του, η παράταξη «Λάρισα Μπροστά» κατέθεσε ψήφισμα «στήριξης στο έργο των αστυνομικών», στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο εγκρίθηκε από το σώμα, με 22 ψήφους.
Υπέρ ψήφισαν οι παρατάξεις «Λάρισα Μπροστά», «ΠΡΑ.ΞΙ» (Πρωτοβουλία Αξιών) και «Λαρισαίων Κοινόν», λευκό η «Ορμή Ανανέωσης», ενώ καταψηφίστηκε από τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων».
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» πρότεινε δικό της ψήφισμα, που το στήριξαν μόνο οι σύμβουλοί της και πρότεινε «να ανακληθεί η απόφαση της απομάκρυνσης του παραγωγού συνεργάτη του ραδιοφώνου».
Αναλυτικότερα το ψήφισμα της παράταξης «Λάρισα Μπροστά», έχει ως εξής: «Το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας αναγνωρίζει το έργο και την προσφορά των αστυνομικών υπαλλήλων κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού και όχι μόνο. Από τις αρχές της ελληνοτουρκικής κρίσης στα σύνορά μας στον Έβρο, εκεί όπου βρέθηκαν και Λαρισαίοι αστυνομικοί, μέχρι σήμερα, που η πόλη της Λάρισας έχει δοκιμαστεί σκληρά από το κύμα της φονικής πανδημίας, οι αστυνομικοί υπάλληλοι έχουν επιτελέσει άψογα το καθήκον και την αποστολή τους, προσφέροντας σε όλους μας ασφάλεια και προστασία.
Το ελάχιστο που οφείλουμε ως Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαρισαίων είναι να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες προς τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι με αυταπάρνηση και υψηλό αίσθημα πατριωτικού καθήκοντος, βρέθηκαν αγόγγυστα στην πρώτη γραμμή της μάχης.
Οφείλουμε ως Σώμα να εκφράσουμε δημόσια τη στήριξή μας στον αγώνα τους και να δηλώσουμε ξεκάθαρα πως θα αγωνιστούμε και εμείς για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους.
Οι δύσκολοι καιροί που περνάει η κοινωνία μας πρέπει να μας βρίσκουν ενωμένους και αλληλέγγυους, ταγμένους στο πλευρό των πολιτών, χωρίς διακρίσεις και μίση, έτοιμους για να βοηθήσουμε όλους αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη».
Λ.ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass