37 νέα κρούσματα στη Λάρισα

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΜΕ RAPID TEST ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2020 15:00

Με αυξημένο αριθμό κρουσμάτων εμφανίστηκε χθες η Θεσσαλία, που άγγιξε εκ νέου

τον τριψήφιο αριθμό, καθώς σύμφωνα με τη γεωγραφική κατανομή των νέων 937 κρουσμάτων κορονοϊού στην Ελλάδα, στην Περιφέρεια καταγράφηκαν 93 νέα κρούσματα, εκ των οποίων τα 37 στη Λάρισα, με τη Μαγνησία να καταγράφει 29 κρούσματα. Στην Καρδίτσα καταγράφηκαν 16 κρούσματα, ενώ 11 κρούσματα εντοπίστηκαν στην Π.Ε. Τρικάλων. Στο μεταξύ συνεχίζονται οι έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης του ιού στον γενικό πληθυσμό με τη μέθοδο των rapid test. Από τον Δήμο Λαρισαίων ανακοινώθηκε στα 143 τεστ που έγιναν στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο για εργαζόμενους του Δήμου και κατοίκους εντοπίστηκε ένα κρούσμα.
Στον Πλατύκαμπο ελέγχθηκαν συνολικά 76 άτομα και όλα τα τεστ ήταν αρνητικά με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Κουκούτση να δηλώνει ότι: «Η Δημοτική Αρχή με τα συνεχή rapid test που πραγματοποιούνται επιχειρεί να συμβάλει έμπρακτα στη μείωση της διασποράς του ιού και στην προστασία της τοπικής κοινωνίας και τη διασφάλιση της δημόσιας Υγείας».

ΣΤΟ 303 ΠΕΒ
Από τον Σύλλογο Υπαλλήλων ΥΕΘΕ – ΓΕΣ ν. Λάρισας ανακοινώθηκε ότι προχθές, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ επισκέφθηκε το 303 ΠΕΒ, προκειμένου να υποβάλει προσωπικό του Εργοστασίου σε δειγματοληπτικό έλεγχο για Covid-19. Συνολικά έγιναν λήψεις σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 29 ατόμων, με τη μέθοδο της ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ
Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Τεμπών την ερχόμενη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 με 14:00 θα διεξαχθούν rapid test δωρεάν σε όσους το επιθυμούν στον αύλειο χώρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού του Μακρυχωρίου. Οι πολίτες θα εξετάζονται δωρεάν, γρήγορα και με ασφάλεια, μέσα από το αυτοκίνητό τους, από ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, δηλώνοντας τα στοιχεία και το τηλέφωνό τους, και εφόσον είναι θετικοί θα ενημερώνονται από τον ΕΟΔΥ, ώστε να λάβουν τις κατάλληλες προφυλάξεις. Μιλώντας στην «Ε» ο δήμαρχος Τεμπών, κ. Γιώργος Μανώλης, δήλωσε: «Ακόμη και τις ημέρες των εορτών, με ή χωρίς μεγάλες συναθροίσεις λόγω των υγειονομικών μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, δεν επαναπαυόμαστε. Για τον λόγο αυτόν, δίνουμε τη δυνατότητα στους δημότες μας να κάνουν δωρεάν το rapid test για τη δική τους ασφάλεια. Καλές γιορτές σε όλους με Υγεία, Ελπίδα και Αισιοδοξία για τη νέα χρονιά».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass