Αποστάσεις ΝΔ από Αξιόγλου...

ΧΡ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ: ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2021 15:09

«Προσωπικές απόψεις περιφερειακών στελεχών δεν συνάδουν με τη θέση

της παράταξής μας, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο για τη βία και την κακοποίηση. Είναι λυπηρό όμως, η αξιωματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει σημαία της αντιπολιτευτικής της τακτικής μεμονωμένες απόψεις, προκειμένου να δικαιολογήσει την ένδεια θέσεων και την έλλειψη κυβερνησιμότητας».
Αυτά αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Χρ. Καπετάνος, σχολιάζοντας τόσο τις δηλώσεις της πολιτευτού της ΝΔ Λάρισας Λένας Αξιόγλου, όσο κι αυτές που ακολούθησαν στελεχών της αντιπολίτευσης.
Υπενθυμίζεται ότι η κ. Αξιόγλου σε συνέντευξη στο tinealarissa.gr, όταν ρωτήθηκε τι γνώμη έχει για την υπόθεση της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου και το φαινόμενο της σεξουαλικής παρενόχλησης και μάλιστα από άτομα σε θέση «εξουσίας», απάντησε: «Οι κυρίες, αν δεν έχουν ευαρέσκεια, δεν μπαίνουν στα δωμάτια μοναχικών ανδρών. Καλό ήταν να του πει ξεκάθαρα και με πολλές λέξεις, όταν τη φίλησε ξαφνικά στο στόμα, ότι η ίδια έχει προτεραιότητα τον πρωταθλητισμό της και όχι την ιδιωτική της ζωή και φυσικά να μην τον ακολουθήσει «με καμία κυβέρνηση» στο δωμάτιό του».Ο ΧΡ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ
Στην ανακοίνωση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστου Καπετάνου, επισημαίνονται τα εξής: Είναι ξεκάθαρη η θέση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θέμα της καταπολέμησης της βίας και κακοποίησης των γυναικών, αλλά και οιουδήποτε ανθρώπου ανεξαρτήτως φύλου, χρώματος, θρησκείας και πολιτικών πεποιθήσεων. Προσωπικές απόψεις περιφερειακών στελεχών δεν συνάδουν με τη θέση της παράταξής μας, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.
Είναι λυπηρό όμως, η αξιωματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει σημαία της αντιπολιτευτικής της τακτικής μεμονωμένες απόψεις, προκειμένου να δικαιολογήσει την ένδεια θέσεων και την έλλειψη κυβερνησιμότητας, ενός κόμματος που στον τόπο προσέφερε μόνον τα παραδείγματα της Βενεζουέλας και των Podemos. Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα τη βία και τη σεξουαλική κακοποίηση οποιουδήποτε ανθρώπου χωρίς αστερίσκους, άνω τελείες ή φθηνές δικαιολογίες. Το Kράτος οφείλει να δίνει το θεσμικό πλαίσιο έτσι ώστε οι πολίτες ανεμπόδιστα να καταγγέλλουν οποιαδήποτε μορφή βίας. Αυτόν τον θεσμικό ρόλο η σημερινή κυβέρνηση τον ανέδειξε έτι περαιτέρω, δημιουργώντας αρμόδιο Υφυπουργείο Ισότητας των Φύλων, Οικογένειας και Δημογραφικής Πολιτικής. Εξάλλου, η γενναία στάση της Σοφίας Μπεκατώρου, ενεφάνη μέσα από την καμπάνια του Υπουργείου Αθλητισμού «Σπάσε τη Σιωπή», όπου και αναδείχθηκε το σοβαρό αυτό θέμα. Όλοι οι Έλληνες είμαστε μαζί με τη Σοφία. Το οφείλουμε στην Κοινωνία μας».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass