Να διατηρηθούν οι Δημοτικές Κοινότητες στην έδρα κάθε Δήμου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΩΝ ΤΟΥ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡ. ΚΑΠΕΤΑΝΟ

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2021 19:04

Διαδοχικές συναντήσεις στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας είχε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Λάρισας της Ν.Δ., κ. Χρήστος Καπετάνος, με Προέδρους Κοινοτήτων του νομού Λάρισας και τη Δημοτική Κοινότητα Φαρσάλων, προκειμένου να ενημερώσουν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας για τις θέσεις τους, αναφορικά με το νέο νομοσχέδιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.


Έγινε συζήτηση για τη σκέψη κατάργησης των Δημοτικών Κοινοτήτων της έδρας κάθε Δήμου, για τη θεσμοθέτηση ξεχωριστού ψηφοδελτίου για τους Πρόεδρους των Κοινοτήτων, χωρίς να είναι ενταγμένοι στον συνδυασμό κάποιου υποψηφίου δημάρχου και για την αποζημίωση των Προέδρων των Κοινοτήτων με βάση την πληθυσμιακή απογραφή κάθε κοινότητας και τη χιλιομετρική απόσταση από την έδρα κάθε Δήμου.
Ο κ. Καπετάνος, συμφώνησε στην αναγκαιότητα διατήρησης των Δημοτικών Κοινοτήτων στην έδρα κάθε Δήμου και είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις θέσεις των Προέδρων.
Στην πρώτη συνάντηση με τους Προέδρους των Κοινοτήτων συμμετείχαν, ο πρόεδρος της Κοινότητας Γιάννουλης κ. Ιωάννης Δαβλέρης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βασιλί κ. Γεώργιος Μπόγκας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Φαλάνης κ. Κων/νος Λυγούρας, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ναρθακίου κ. Αθανάσιος Λελεντζής και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καστρίου κ. Νικόλαος Κολοβός.
Στη συνάντηση με τη Δημοτική Κοινότητα Φαρσάλων παρευρέθηκαν, η πρόεδρός της κα Θεοδώρα Πρεκατέ, όπου παρέδωσε και σχετικό υπόμνημα με τις θέσεις της Κοινότητας, καθώς και οι σύμβουλοι κ.κ. Κων/νος Βαρακλιώτης και Φωτεινή Πιτσάβα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass