Εξ αποστάσεως σήμερα τα μαθήματα

Οι ώρες της τηλεκπαίδευσης σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2021 18:50

Η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, Βασιλική Ζιάκα ανακοίνωσε χθες την αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Σημειώνοντας ότι «οι σχολικές μονάδες γενικής και ειδικής αγωγής, δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας δεν θα λειτουργήσουν, σήμερα Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021, λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με αποφάσεις, που εκδόθηκαν από τους δημάρχους των Δήμων Λαρισαίων, Αγιάς, Ελασσόνας, Κιλελέρ, Τεμπών, Τυρνάβου και Φαρσάλων.
Η εκπαιδευτική διαδικασία σε όλες τις σχολικές μονάδες της ΔΔΕ Λάρισας, πραγματοποιείται κανονικά, με εξ αποστάσεως εκπαίδευση, όπως προβλέπεται στο ΦΕΚ 4264/30-9-2020, του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων».
Επίσης η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας με ανακοίνωσή της σημειώνει ότι «λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και του παγετού, θα ανασταλεί η διά ζώσης εκπαιδευτική λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, και ειδικότερα των Δήμων Λαρισαίων, Ελασσόνας, Τεμπών, Κιλελέρ, Αγιάς, Φαρσάλων και Τυρνάβου, σύμφωνα με αντίστοιχες αποφάσεις των δημάρχων.
Συνεπώς, όλες οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σήμερα Δευτέρα 15/2/2021, προχωρούν σε σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, και συγκεκριμένα κατά τις ώρες 14:10 έως 17:20 για τα Δημοτικά Σχολεία και 14:10 έως 16:30 για τα Νηπιαγωγεία, σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο και σε εφαρμογή της αρ. πρωτ. 155692/ΓΔ4/14-11-20 εγκύκλιου του Υ.ΠΑΙ.Θ. με θέμα: «Οδηγίες και πληροφορίες για την Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass