«Τρέχουν» για εμβόλιο στα Φάρσαλα

ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ -ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΠΟΛΙΤΕΣ 60-64 ΕΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2021 15:01
Στο Κ.Υ. εμβολιάστηκε χθες και ο δήμαρχος Φαρσάλων, Μάκης Εσκίογλου Στο Κ.Υ. εμβολιάστηκε χθες και ο δήμαρχος Φαρσάλων, Μάκης Εσκίογλου

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε») Του Γ. Γκαντέλου
Ομαλά και με μεγάλη ανταπόκριση κύλησε η πρώτη εβδομάδα των εμβολιασμών στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων,

με το εμβόλιο της AstraZeneca για την ηλικιακή ομάδα 60-64. Συγκεκριμένα την Α’ δόση του εμβολίου έλαβαν περίπου 300 πολίτες, χωρίς να καταγραφεί κάποιο απρόβλεπτο περιστατικό. Ένα πολύ μικρό ποσοστό εξ αυτών παρουσίασε δέκατα και μυαλγίες, οι οποίες υποχώρησαν με τη λήψη αναλγητικών λίγες ώρες αργότερα, ενώ κανείς από τους εμβολιαζόμενους δεν παρουσίασε κάποια αλλεργική αντίδραση. Στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων, εμβολιάστηκε χθες το πρωί ο δήμαρχος Φαρσάλων, κ. Μάκης Εσκίογλου. Μετά το πέρας της διαδικασίας, ο κ. Εσκίογλου δήλωσε τα εξής: «Εμβολιάστηκα κι εγώ, στο πλαίσιο του προγραμματισμού και της προσπάθειας της Πολιτείας να θωρακιστούμε από τον κορονοϊό. Η εικόνα που αποκομίζω από το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, το οποίο λειτουργεί πλέον και ως Εμβολιαστικό Κέντρο, είναι αρκετά καλή, σε ό,τι αφορά την προσέλευση των πολιτών. Ως Δήμος έχουμε απευθύνει από την πρώτη στιγμή στο Υπουργείο Υγείας, το αίτημα να εμβολιάζονται οι πολίτες όλων των ηλικιών στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, προκειμένου να μη χρειάζονται να μετακινούνται σε άλλες περιοχές. Την ίδια ώρα δίνουμε τη δυνατότητα σε πολίτες που θέλουν να μετακινηθούν στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων για εμβολιασμό και δεν μπορούν να το κάνουν μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Όπως έχω πει πολλές φορές, η εμβολιαστική διαδικασία είναι το μόνο «κλειδί» για να ανοίξουμε την πόρτα προς την ελευθερία. Αυτό είναι η πραγματική πράξη αγάπης και αλληλεγγύης για τους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass