Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2021 15:19

Αιμοδοσία του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Πρόσβαση»
Τη 2η εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει αύριο το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Πρόσβαση» Λάρισας. Η αιμοδοσία θα γίνει σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του ΓΝΛ και όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση «φέτος επιθυμούμε να επεκτείνουμε τη δράση μας καλώντας

σε συμμετοχή όλους όσοι είναι ευαισθητοποιημένοι και επιθυμούν να προσφέρουν 10 λεπτά από τον χρόνο τους για να δώσουν αίμα και να σώσουν ζωές.
Καλούμε όλους τους φίλους να ενημερωθούν από την υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων κα Ευαγγελία Πατέτσου και να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα της δομής 2410-663.066 και 6986-812.850».

Παρακλήσεις κάθε Τρίτη στον Αγ. Αχίλλιο
Κάθε Τρίτη απόγευμα στις 7 μ.μ. τελούνται στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, εναλλάξ οι Ιερές Παρακλήσεις του Αγίου Αχιλλίου και του Αγίου Λουκά του Ιατρού, με την παρουσία πιστών, τηρώντας όλα τα μέτρα αυξημένης προστασίας λόγω κορονοϊού. Κατά τη διάρκεια της Ιεράς Παρακλήσεως εκτίθεται σε προσκύνημα μαζί με το χαριτόβρυτο λείψανο του Αγίου Αχιλλίου και το θαυματουργό Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά, προς πνευματική ενίσχυση, ευλογία και αγιασμό των πιστών Χριστιανών.
Αμέσως μετά την Παράκληση και έως τις 8.30 μ.μ. ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος, πραγματοποιεί το εβδομαδιαίο Εσπερινό του κήρυγμα με θέμα: «Το σύμβολο της Πίστεως».

Εως αύριο η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας
Το Υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε πως «με σκοπό τη διευκόλυνση των υπόχρεων, παρατείνει μέχρι αύριο 1/3/2021 την προθεσμία για την εμπρόθεσμη καταβολή τελών κυκλοφορίας έτους 2021». «Πρόστιμα τελών κυκλοφορίας που τυχόν καταβλήθηκαν από 27/2/2021, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, επιστρέφονται ως αχρεωστήτως καταβληθέντα» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Η εορτή του  Αγ. Νικολάου του Πλανά στον  Αγ. Αχίλλιο
Μεθαύριο Τρίτη 2 Μαρτίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου θα γιορταστεί, όπως κάθε χρόνο, η μνήμη του Οσίου ιερέως Νικολάου του Πλανά του ηγιασμένου. Αύριο Δευτέρα 1 Μαρτίου, στις 5 μ.μ., θα ψαλεί Μέγας Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και μεθαύριο Τρίτη 2 Μαρτίου θα τελεστεί από τις 7.15 π.μ. ο Όρθρος και η πανηγυρική Θ. Λειτουργία, στο τέλος της οποίας θα διαβαστούν τα κόλλυβα του Αγίου. Κατά τη διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών θα εκτεθεί προς προσκύνηση από τους πιστούς τμήμα του λειψάνου του Αγίου Νικολάου του Πλανά, καθώς και η ιερά του εικόνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass