Τριήμερο δράσεων στα Μεσάγγαλα

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2014 17:25 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:01

Οι  δράσεις στα Μεσάγγαλα συνεχίζονται και αυτό το τριήμερο του Ιουλίου από την Παρασκευή 25 έως την Κυριακή 27 του μήνα.
 

Πιο συγκεκριμένα:

 Την Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014, 6.00-8.00 μμ στο σκιασμένο χώρο δίπλα στη κεντρική εξέδρα των Μεσαγγάλων  η εικαστικός ΑΠΘ Ελευθερία Πετρίδου μαζί με μικρούς και μεγάλους θα δημιουργήσουν τον κόσμο της θάλασσας με χρωματιστό πηλό δουλεύοντας μικρογλυπτικά. Σε αυτό το εργαστήριο θα βοηθήσουν οι δημιουργοί  Κορίνα Γιώτα, Σταυρούλα Χανανά και Κωνσταντίνα Τζουβάρα. Θα ακολουθήσει έκθεση των έργων τους.

Στις 9.00 μμ θα προβληθούν βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους του Διεθνούς     Κινηματογραφικού  Φεστιβάλ Λάρισας και θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας του Κ. Καπάκα ¨Peppermint ¨

Τo Σαββάτο 26 Ιουλίου 2014, 11.00πμ-2.00μμ στο σκιασμένο χώρο δίπλα στη κεντρική εξέδρα των Μεσαγγάλων  τα παιδιά γίνονται δημιουργοί και πρωταγωνιστές της ταινίας τους με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Παναγιώτη Κουντουρά και της ηχολήπτριας Ντίνας Σδράλη. Τίτλος της δράσης «πάμε σινεμά» 

Από τις 6.00μμ ως τις 8.00 μμ στο σκιασμένο χώρο δίπλα στη κεντρική εξέδρα των Μεσαγκάλων οι δημιουργοί , Κορίνα Γιώτα, Κωνσταντίνα Τζουβάρα και Σταυρούλα Χανανά  μαζί με την Ελευθερία Πετρίδου θα συνεχίσουν το εργαστήριο μικρογλυπτικής και θα προσκαλέσουν καθένα μας να φέρει μαζί του ένα αντικείμενο ώστε να το μεταμορφώσουμε με την τεχνική του Découpage. Θα ακολουθήσει έκθεση των έργων τους.

Την Κυριακή 27 Ιουλίου 2014, 9.00 μμ θα προβληθεί το αφιέρωμα στην περιοχή του Κάτω Ολύμπου σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Θεοδωράκη. Μέσα από  γλαφυρές αφηγήσεις και χαρακτηριστικές εικόνες κάθε τόπου συντίθεται ένα σύγχρονο οδοιπορικό με νοσταλγική διάθεση από τον Πυργετό, τη Ραψάνη, την Αιγάνη, την Κρανιά, τα Μεσάγγαλα και το Καστρί Λουτρό μέχρι την ιστορική έδρα των Αμπελακίων.     

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass