Επιτάχυνση διαδικασιών ζητούν σεισμόπληκτοι

ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ

Δημοσίευση: 24 Απρ 2021 17:00

Συνάντηση με τον δήμαρχο Ελασσόνας, κ. Νίκο Γάτσα, είχε αντιπροσωπεία της Επιτροπής Διεκδίκησης και Αλληλεγγύης για την αποζημίωση και την αποκατάσταση των πληγέντων του Δήμου Ελασσόνας.


Τα μέλη της Επιτροπής ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για τη συνάντηση με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σεισμόπληκτοι.
Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη της Επιτροπής αιτήθηκαν στον Δήμαρχο να ξανανοίξει η πλατφόρμα για τα 600 ευρώ, να επισπευσθούν οι έλεγχοι για το επίδομα των 1.200 έως 6.000 ευρώ για τις απλές οικοσκευές, να ξεκινήσουν άμεσα οι κατεδαφίσεις των ετοιμόρροπων κτιρίων και να προχωρήσει γρήγορα η αποκατάσταση των σχολικών μονάδων ενόψει του ανοίγματος όλων των βαθμίδων στις 10 Μάη.
Η δραστηριότητα της Επιτροπής συνεχίζεται μέχρι να επιλυθούν όλα τα προβλήματα που προέκυψαν από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου.
Στο πλαίσια αυτό η Επιτροπή Διεκδίκησης και Αλληλεγγύης για την αποζημίωση και αποκατάσταση των πληγέντων του Δήμου Ελασσόνας θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συνέλευση-ενημέρωση μεθαύριο Δευτέρα 26 Απρίλη στις 5.30 το απόγευμα στην πλατεία του Μεσοχωρίου με τη συμμετοχή του ΤΕΕ Κεντροδυτικής Θεσσαλίας, το οποίο θα εκπροσωπούν οι Αχιλλέας Κέλλας, γενικός γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Κεντροδυτικής Θεσσαλίας και ο Αστέριος Νάρης, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Κεντροδυτικής Θεσσαλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass