Νέος αγωγός ύδρευσης στη Γαλανόβρυση

ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΕ ΜΗΚΟΣ 750 ΜΕΤΡΩΝ

Δημοσίευση: 28 Απρ 2021 16:10

Στην Κοινότητα Γαλανόβρυσης βρέθηκε πρόσφατα ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Ελασσόνας κ. Ιπ. Τζιουμακλή και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Γ. Κυριλλίδη, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία εκτέλεσης του έργου αντικατάστασης αγωγού ύδρευσης.
Το έργο αντικατάστασης αφορά αγωγό συνολικού μήκους 750 μέτρων από τη δεξαμενή ύδρευσης του χωριού μέχρι την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

Η αντικατάσταση κρίθηκε απαραίτητη λόγω της παλαιότητας του υλικού και της συχνότητας των θραύσεων που προκαλούσαν σοβαρά προβλήματα στην υδροδότηση του χωριού. Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ, ο νέος αγωγός από PVC-U πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και είναι κατάλληλος για μεταφορά και διανομή πόσιμου νερού στους κατοίκους, δίνοντας λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα για την κοινότητα Γαλανόβρυσης. Μετά την επίσκεψη στον χώρο των εργασιών ο κ. Γάτσας δήλωσε: «Από τους πρώτους μήνες η νέα διοίκηση της ΔΕΥΑ Ελασσόνας παρουσιάζει ένα σημαντικό έργο αντικαταστάσεων και συντηρήσεων δικτύων υδροδότησης, με συνοπτικούς διαγωνισμούς, προκειμένου να λυθούν χρόνια προβλήματα. Η αντικατάσταση του αγωγού στη Γαλανόβρυση θα επιλύσει ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε το δίκτυο ύδρευσης με πολλά σπασίματα και μεγάλες διαρροές, που είχαν ως αποτέλεσμα την κατασπατάληση του νερού και την τεράστια κατανάλωση ρεύματος. Σταδιακά και σε όλες τις κοινότητες του Δήμου αντιμετωπίζεται η ανάγκη για καλύτερα δίκτυα και αδιάλειπτη παροχή νερού».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass