Παρήγγειλε αλοιφές για τα γόνατα και της έστειλαν παπούτσια Νο 46!

ΛΑΡΙΣΑΙΑ «ΘΥΜΑ» ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ, «ΠΑΛΕΥΕΙ» ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2021 21:16
Δύο αλοιφές παρήγγειλε συμπολίτισσα σε εταιρεία για να ανακουφιστεί  από τους πόνους στα γόνατα. Της έστειλαν ένα ζευγάρι μπότες και μάλιστα Νο 46 ...προφανώς για να φτιάξει γόνατα. Δύο αλοιφές παρήγγειλε συμπολίτισσα σε εταιρεία για να ανακουφιστεί από τους πόνους στα γόνατα. Της έστειλαν ένα ζευγάρι μπότες και μάλιστα Νο 46 ...προφανώς για να φτιάξει γόνατα.

Να απαλλαγεί από τους πόνους στα πόδια ήθελε η συμπολίτισσα, αλλά τελικά απέκτησε ...και πονοκέφαλο!


Κατέφυγε σε εταιρεία που διαφήμιζε θαυματουργές αναλγητικές αλοιφές και παρήγγειλε δύο. Έστειλε τα χρήματα και λίγες μέρες μετά της ήρθε ένα δέμα. Το άνοιξε με προσδοκία, για να εισπράξει απογοήτευση και αγανάκτηση, αφού της είχαν στείλει ένα ζευγάρι παπούτσια και μάλιστα ...νούμερο 46!
Ενάμιση μήνα τώρα προσπαθεί να πάρει πίσω τα χρήματά της, αλλά μάταια. Με αναπηρίες η ίδια και ο άνδρας της, ακόμη και τα 66 ευρώ που πλήρωσε, της είναι πολύτιμα γιατί τα στερήθηκε...
Η «περιπέτεια» της 64χρονης Κωνσταντίνας ξεκινά με την ... «αναθεματισμένη διαφήμιση της αλοιφής» που της ήρθε στο κινητό της τηλέφωνο στα τέλη Μαρτίου. Υποφέροντας από αρθριτικά, για τα οποία θα υποβληθεί σύντομα και σε επέμβαση, πείστηκε και είπε να τη δοκιμάσει: «Ανακουφίζει από πόνους στα γόνατα και αρθριτικά, δεν πωλείται στα φαρμακεία», έλεγε το διαφημιστικό της εταιρείας «Complect» ή κάπως έτσι.
Παρήγγειλε στις 9 Απριλίου δύο σωληνάρια στην εταιρεία (με έδρα τον Πειραιά), πλήρωσε 66 ευρώ (μάλιστα ήταν και σε προσφορά, αφού το αρχικό κόστος τους ήταν 76 ευρώ) και στις 12 του μήνα της ήρθε το δέμα.
Πιο ογκώδες απ’ ότι το περίμενε, λόγω συσκευασίας υπέθεσε.
Αμ δε! Μόνο αλοιφές για τα γόνατα δεν έκρυβε. Αντιθέτως περιείχε ένα ζευγάρι παπούτσια εργασίας νούμερο 46! Ό,τι πρέπει για να φτιάξεις γόνατα...
Την έκπληξη, διαδέχτηκε η αγανάκτηση. Έκτοτε και επί έναν και πλέον μήνα τώρα τηλεφωνεί διαρκώς στην εταιρεία. Κάποια στιγμή, αποκρίθηκε μια μελιστάλαχτη και καλοσυνάτη φωνή. Άκουσε το παράπονό της και έδειξε ενδιαφέρον να τη βοηθήσει.
Αρχικά επιχείρησε να απαντήσει στην «αστοχία», προσπαθώντας να πείσει την κ. Κωνσταντίνα να δεχτεί τη σωστή παραγγελία. Η τελευταία αρνήθηκε, απαιτώντας πίσω τα χρήματά της.
Και προς στιγμή νόμισε ότι το όλο θέμα θα είχε «χάπι εντ», αφού ο συνομιλητής, της ζήτησε και το «iban» ενός λογαριασμού της, με την υπόσχεση να κατατεθούν τα χρήματα. «Κάθε Παρασκευή πληρώνουμε», ήταν η διαβεβαίωσή του. Έχουν περάσει δύο έκτοτε και ακόμη περιμένει...
Τα συμπεράσματα αυτονόητα...
Δ.Χ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass