Ανεφάρμοστη η νομοθεσία για τα ανταλλάξιμα ακίνητα

Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΕ ΧΡ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2021 16:10

Εξηγήσεις γιατί δεν εφαρμόζεται η ισχύουσα νομοθεσία αναφορικά με τη διαδικασία παραχώρησης έναντι τιμήματος στους κατόχους δημοσίων κτημάτων στις περιοχές του Νομού Λάρισας Καστρί-Λουτρό, Μεσάγγαλα, Κουλούρα, Σκλήθρα-Στρίντζος και Στόμιο, ζητά ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Κόκκαλης με ερώτησή του προς τον αρμόδιο υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα.


Στην ερώτησή του ο κ. Κόκκαλης τονίζει πως η διαδικασία διαχείρισης και παραχώρησης δημοσίων κτημάτων και ανταλλάξιμων περιουσιών στον νομό Λάρισας είναι ανεφάρμοστη από την κυβέρνηση σε βάρος των δικαιούχων και ρωτά τον υπουργό:
* Για ποιο λόγο δεν εφαρμόζεται η ισχύουσα νομοθεσία αναφορικά με τη διαδικασία παραχώρησης έναντι τιμήματος στους κατόχους δημοσίων κτημάτων στις περιοχές του Νομού Λάρισας Καστρί-Λουτρό, Μεσάγγαλα, Κουλούρα, Σκλήθρα-Στρίντζος, Στόμιο;
* Προτίθεστε να θέσετε άμεσα σε εφαρμογή τη διαδικασία παραχώρησης έναντι τιμήματος στους κατόχους δημοσίων κτημάτων στις περιοχές του Νομού Λάρισας Καστρί-Λουτρό, Μεσάγγαλα, Κουλούρα, Σκλήθρα-Στρίντζος, Στόμιο σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό καθεστώς με την άμεση εξέταση των ήδη υποβληθεισών αιτήσεων ή με παροχή νέας προθεσμίας υποβολής των σχετικών αιτήσεων;

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass