Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Κιλελέρ Γιάννης Μπακαλόπουλος

«ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ» ΔΗΛΩΝΕΙ

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2021 15:50

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου του Δήμου Κιλελέρ, «για προσωπικούς λόγους» ανακοίνωσε χθες ο κ. Γιάννης Μπακαλόπουλος. Σημειώνοντας πως «με αυτήν τη δήλωση ενημερώνω τους συνδημότες μου στον Δήμο Κιλελέρ ότι κατέθεσα την παραίτησή μου, για προσωπικούς λόγους, από τη θέση του αντιδημάρχου που υπηρέτησα για 41 μήνες και στις δύο θητείες της Δημοτικής Αρχής.


Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλες και όλους με τους οποίους συνεργαστήκαμε αυτά τα χρόνια. Τους πολίτες και τους υπαλλήλους του Δήμου, τους προέδρους και τα τοπικά συμβούλια των κοινοτήτων, τους ενεργούς δημοτικούς συμβούλους και τον δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Για τα επόμενα δύο χρόνια θα συνεχίσω να υπηρετώ τον Δήμο Κιλελέρ και τους πολίτες του από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, δίνοντας τον καλύτερό εαυτό μου, όπως έκανα πάντα.
Εύχομαι η δημοτική μας παράταξη το «Νέο Κιλελέρ» να συνεχίσει να αναδεικνύει ικανά στελέχη τα οποία με ανιδιοτέλεια και αξιοπρέπεια θα στέκονται δίπλα στους συνδημότες μας και θα παλεύουν καθημερινά για την επίλυση των προβλημάτων τους» καταλήγει ο κ. Μπακαλόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass