Μελέτες σήμανσης για Μεσάγγαλα - Καστρί Λουτρό

Παραδόθηκαν από την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» στον Δήμο Τεμπών *Δήλωση Γ. Μανώλη

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2021 15:23

Δύο μελέτες που εκπονήθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν από την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε., στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, και αφορούν τους οικισμούς Μεσάγγαλα και Καστρί Λουτρό της παραλίας Αιγάνης, παρέλαβε πριν λίγες ημέρες ο

δήμαρχος Τεμπών, κ. Γιώργος Μανώλης, από τους εκπροσώπους της εταιρείας, παρουσία και του αντιδημάρχου κ. Γιώργου Νικολάου.
Πρόκειται για μελέτες κατακόρυφης σήμανσης των οικισμών Μεσάγγαλα και Καστρί Λουτρό, της παραλίας Αιγάνης του Δήμου Τεμπών, και για την μονοδρόμηση οδών του τοπικού οδικού δικτύου. Οι μελέτες εκπονήθηκαν κατόπιν αιτήματος του Δήμου Τεμπών προς την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε., οι οποίες σκοπό έχουν τη βελτίωση της κυκλοφορίας στους οικισμούς αυτούς.
«Από την ανάληψη των καθηκόντων μας ως νέα Δημοτική Αρχή, κινηθήκαμε με γνώμονα η παραλία μας να γίνει πιο προσιτή και πιο ανθρώπινη. Οι μελέτες αυτές κρίθηκαν απαραίτητες, καθώς λόγω του αυξημένου κυκλοφοριακού φόρτου σ’ αυτές τις περιοχές κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, δημιουργούνται σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα. Στόχος μας είναι η οριστική επίλυση του προβλήματος για να έχουμε μια ανθρώπινη παραλία, τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους παραθεριστές και επισκέπτες μας. Έχει ιδιαίτερη σημασία να τονίσω, πως αυτή μας η προσπάθεια βρήκε συνεργάτες και συνοδοιπόρους, την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. που αποδέχθηκε το αίτημά μας και χρηματοδότησε την εκπόνηση των μελετών. Ευελπιστούμε μελλοντικά στην υλοποίηση και άλλων έργων προς όφελος των τοπικών κοινωνιών», επισημαίνει ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass