«Φλέβα» χαλκού στα Φάρσαλα!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ Α.Τ. ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ -ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2021 15:07

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Στη σύλληψη μιας ημεδαπής προχώρησαν χθες τα μεσάνυχτα, σε περιοχή των Φαρσάλων,

αστυνομικοί του Α.Τ. Φαρσάλων, καθώς σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της βρέθηκαν κλοπιμαία, μεταλλικά αντικείμενα (καλώδια χαλκού, αλουμίνιο), ενώ αναζητούνται άλλοι τρεις ημεδαποί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, εκ των οποίων τα στοιχεία των δύο έχουν ταυτοποιηθεί και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», αστυνομικοί του Α.Τ. που εκτελούσαν περιπολία στην περιοχή Βοϊδολίβαδο Φαρσάλων, εντόπισαν λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης ύποπτο ΙΧΦ αυτοκίνητο, το οποίο βρίσκονταν σταθμευμένο σε αγροτική οδό στην περιοχή μπροστά από την οικία της συλληφθείσας. Μόλις το περιπολικό προσέγγισε, ο οδηγός του ΙΧΦ τράπηκε σε φυγή σε παρακείμενους αγρούς, εγκαταλείποντας το σταθμευμένο όχημα, το οποίο μετά από έρευνα που ακολούθησε από τους αστυνομικούς διαπιστώθηκε ότι ήταν φορτωμένο και περιείχε: μία κουλούρα με χαλκό βάρους 100 κιλών, μία κουλούρα με σιδερένιο σύρμα γείωσης βάρος 40 κιλών και σιδερένια αντικείμενα τύπου σκραπ.
Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα ακριβώς δίπλα, σε μη περιφραγμένο οικόπεδο ιδιοκτησίας της συλληφθείσας και ενός ημεδαπού, οποίος αναζητείται από τις αρχές, όπου παρουσία της πρώτης, βρέθηκαν καλά κρυμμένα κάτω από αντικείμενα σκραπ, τέσσερα τσουβάλια, τα οποία περιείχαν χαλκό από καμένα καλώδια συνολικού βάρους 160 κιλών, τέσσερα τσουβάλια τα οποία περιείχαν χαλκό προερχόμενο από καμένα καλώδια, συνολικού βάρους 160 κιλών, ένα καρούλι με περιτυλιγμένο καλώδιο χαλκού, συνολικού βάρους 280 κιλών και τριάντα τμήματα αλουμινένιων παραθυρόφυλλων.
Η δράστιδα συνελήφθη και οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα, διότι δεν μπορούσε να δικαιολογήσει στην κατοχή της τα προαναφερόμενα αντικείμενα τα οποία και κατασχέθηκαν. Κατασχέθηκε επίσης το ΙΧΦ, ως μέσο μεταφοράς των κλοπιμαίων και τα αντικείμενα που βρίσκονταν σε αυτό και στο οικόπεδο.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass