Πρόστιμο 5.000 ευρώ για 42 όρθιους πελάτες

Συνελήφθη ο καταστηματάρχης και επιβλήθηκε 7ήμερο λουκέτο

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2021 18:28

Ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Ελασσόνα, Τύρναβο, Γιάννουλη και Αμπελώνα πραγματοποίησαν προχθές βράδυ αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.


Στο πλαίσιο αυτό, κέντρο υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Ελασσόνα στη 1:20 τα ξημερώματα βρέθηκε να εξυπηρετεί 42 όρθιους πελάτες. Έτσι συνελήφθη ο 44χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, στον οποίο βεβαιώθηκε επίσης πρόστιμο ύψους 5. 000 ευρώ, ενώ αναστέλλεται η λειτουργία του καταστήματος για 7 ημέρες. Επίσης βεβαιώθηκε και μία παράβαση για μη χρήση μάσκας σε εργαζόμενο.
Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορονοϊού, πραγματοποιούνται καθημερινά από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες εντατικοί έλεγχοι σε όλη τη Θεσσαλία.
Κατά το τελευταίο 24ωρο, από τις Υπηρεσίες των τεσσάρων Διευθύνσεων Αστυνομίας, Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκαν 1.098 έλεγχοι, εκ των οποίων 80 σε καταστήματα, και συνελήφθησαν 6 άτομα, ενώ αναστάλθηκε η λειτουργία 4 καταστημάτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass