Αναίμακτη ανατροπή νταλίκας στην Ε.Ο. Φαρσάλων - Λάρισας

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΧΑΛΚΙΑΔΩΝ

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2021 21:05

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου
Τροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε νωρίς χθες το μεσημέρι στο 11ο χιλιόμετρο Φαρσάλων - Λάρισας, στο ύψος των Χαλκιάδων, μια μέρα μετά από το προχθεσινό περιστατικό με την ανατροπή απορριμματοφόρου του Δήμου Φαρσάλων, που σημειώθηκε στο ύψος των

Νέων Καρυών.
Συγκεκριμένα, ο 42χρονος Τούρκος οδηγός της νταλίκας που κινούνταν με κατεύθυνση από Φάρσαλα προς Λάρισα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος - και κάτω από συνθήκες που ερευνώνται από Α.Τ. Φαρσάλων - πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να ανατραπεί. Ευτυχές γεγονός είναι ότι τη δεδομένη στιγμή από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας δεν κινούνταν κανείς. Η νταλίκα ήταν φορτωμένη με δέματα βάμβακος από την περιοχή. Στο τόπο του τροχαίου βρέθηκαν αμέσως αστυνομικοί του Α.Τ. Φαρσάλων και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε τον οδηγό του οχήματος - με τις πρώτες μαρτυρίες να είναι καλά στην υγεία του - μεταφέροντάς τον, στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων για περαιτέρω εξετάσεις. Στο περιστατικό συνέδραμε πυροσβεστικό όχημα του Κλιμακίου Φαρσάλων, κάνοντας πλύση του οδοστρώματος που είχε γεμίσει πετρέλαιο από την νταλίκα.
Για αρκετή ώρα μετά το τροχαίο, αστυνομικοί του Α.Τ. Φαρσάλων προχώρησαν σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μέχρι ότου απομακρύνθηκε η νταλίκα. Τις ακριβείς συνθήκες που προκλήθηκε το τροχαίο ατύχημα ερευνά το Α.Τ. Φαρσάλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass