Ακυρη και αυθαίρετη η απόφαση για το Α.Τ. Κιλελέρ

ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Γ. ΑΚΡΙΒΟΥΛΗΣ - Β. ΧΑΤΖΟΥΛΗΣ

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2021 15:20

Τη Δημοτική Αρχή Κιλελέρ η οποία «με μια ακατανόητη και αυθαίρετη ανακοίνωση, χωρίς να έχει προηγηθεί συζήτηση και σχετική απόφαση στο δημοτικό συμβούλιο, στέλνει το Αστυνομικό Τμήμα του Κιλελέρ σε κτίριο της δημοτικής κοινότητας Αγ. Αναργύρων» καταγγέλλουν με δήλωσή τους, οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Κιλελέρ Γεώργιος Ακριβούλης, Βασίλειος Χατζούλης.


Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν «η απόφαση αυτή δεν ικανοποιεί το πάγιο αίτημα των κατοίκων του Δήμου μας, ούτε διευκολύνει -κατά την άποψή μας- την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, στέλνοντας το Α.Τ. σε μια περιοχή μακριά από την Εθνική Οδό και τη βιομηχανική περιοχή και σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα σημεία του Δήμου. Σύμφωνα με την αυθαίρετη απόφαση του Δημάρχου Αθ. Νασιακόπουλου και της Δημοτικής Αρχής, το Α.Τ. Κιλελέρ θα λειτουργεί σε ένα κτίριο εντελώς ακατάλληλο, στο οποίο θα πρέπει οι αστυνομικές υπηρεσίες να συστεγάζονται με δημοτικές υπηρεσίες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη λειτουργία του. Η απόφαση αυτή, εκτός των άλλων, είναι εντελώς άκυρη, αφού από το 2011 υπάρχει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας, η οποία οδήγησε στο Προεδρικό Διάταγμα 103/2012 για την ίδρυση του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ με έδρα τη Δημοτική Ενότητα Πλατυκάμπου. Από το 2014 που εξελέγη ο δήμαρχος Κιλελέρ και η δημοτική του αρχή αρνήθηκαν να εφαρμόσουν την απόφαση και το αντίστοιχο προεδρικό διάταγμα και επτά χρόνια μετά προχωρούν σε μια αυθαίρετη ενέργεια χωρίς ίχνος λογικής. Αλήθεια, συμφωνούν με την πρόθεση του Δημάρχου όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του και οι τοπικοί σύμβουλοι της περιοχής; Ρωτήθηκε ποτέ κανείς; Υπήρξε κάποιου είδους διαβούλευση; Πιθανότατα όχι!». Και οι κ.κ. Ακριβούλης, Χατζούλης καταλήγουν: Καλούμε τον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή, να αναθεωρήσουν και να εφαρμόσουν τη μία και μοναδική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (ΦΕΚ Α’ 169/2012) στην οποία προβλέπεται η στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ στο κτίριο του πρώην Δήμου Πλατυκάμπου. Όπου άλλωστε είναι η καταλληλότερη θέση, τόσο για την εξυπηρέτηση των κατοίκων του Δήμου μας, όσο και για την καλύτερη λειτουργία του ίδιου του Αστυνομικού Τμήματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass