Χαμόγελα για την επιστροφή στα θρανία

ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2021 21:20

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου
Μια ιδιαίτερη χρονιά ξεκίνησε χθες στη χώρα και κατ’ επέκταση σε όλες τις εκπαιδευτικές μονάδες της επαρχίας Φαρσάλων. Από πολύ νωρίς διευθυντές και εκπαιδευτικοί τακτοποιούσαν τις τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε να υποδεχθούν τους μαθητές και τις

μαθήτριες για την έναρξη των μαθημάτων και για την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού, που φέτος όπως και πέρυσι πραγματοποιήθηκε με αντιπροσωπεία μαθητών και μαθητριών λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού. Οι αγιασμοί πραγματοποιήθηκαν στον αύλειο χώρο των σχολείων, μετά από συνεννόηση διευθυντών με τους ιερείς του οικείου ναού, με εκπροσώπους των εκπαιδευτικών και των μαθητών/-τριών και στη συνέχεια ο ιερέας επισκέφθηκε όλες τις αίθουσες της σχολικής μονάδας, που παρευρίσκονταν οι λοιποί μαθητές/-τριες και οι εκπαιδευτικοί.
Στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Φαρσάλων, βρέθηκε χθες ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος, προκειμένου να τελέσει τον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά 2021-22. Στον αγιασμό του σχολείου παρευρέθηκε επίσης και η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, κα Ζιάκα Βασιλική (φωτ.). Νωρίτερα ο Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος είχε επισκεφθεί να τελέσει τον Αγιασμό στο 1ο Γυμνάσιο - Λύκειο Φαρσάλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass