Γέμισαν οι δρόμοι ...ποδήλατα!

-ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ»

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2021 15:08

Πλήθος Λαρισαίων ανταποκρίθηκε χθες, στο κάλεσμα του Δήμου Λαρισαίων, για ποδηλατάδα σε δρόμους του κέντρου της πόλης, στέλνοντας μήνυμα στήριξης στα έργα και στις δράσεις που προωθούν τη βιώσιμη κινητικότητα στη Λάρισα.


Η ποδηλατάδα ξεκίνησε από την Κεντρική πλατεία και διένυσε μια διαδρομή από τις οδούς Μ. Αλεξάνδρου, Ηλιοδώρου, Ρούσβελτ, Ιουστινιανού, Σεφέρη, Κίρκης, 23ης Οκτωβρίου, Κανάρη, Λάμπρου Κατσώνη, 23ης Οκτωβρίου, Κύπρου κ.ά. για να φτάσει μέχρι τον κυκλικό κόμβο στον Άγιο Αχίλλιο και να επιστρέψει στην Κεντρική πλατεία.
Πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας» που οργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων με φορείς της πόλης, την έναρξη των οποίων κήρυξε χθες ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης.
Συμμετείχαν μικροί ποδηλάτες της ακαδημίας ποδηλασίας του Δήμου Λαρισαίων, αθλητές και μέλη των ποδηλατικών συλλόγων της πόλης, κλόουν με τα ποδήλατά τους, μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, οικογένειες με παιδιά κ.ά.
Τη διαδρομή κάλυπτε η Τροχαία Λάρισας, ενώ για την υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης συνόδευαν με τα ποδήλατά τους, οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, ΕΠ.ΟΜ.ΕΑ., Ε.Ο.Δ.Υ.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass