Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2021 8:00

ΚΚΕ και ΚΝΕ ανεβαίνουν σήμερα στον Κίσσαβο
ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Πεζοπορία και ανάβαση στην κορυφή του Κισσάβου, διοργανώνουν οι οργανώσεις Λάρισας

του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, για σήμερα Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στην πολύμορφη δράση που αναπτύσσει το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, για την προστασία του περιβάλλοντος, «για να μην γίνουν τα βουνά και ο φυσικός πλούτος της περιοχής βορά στα επιχειρηματικά τους σχέδια». Η ανάβαση θα γίνει από το Καταφύγιο του ΕΟΣ, θέση Κάναλος 1.604 μ., μέχρι την κορυφή του Προφήτη Ηλία 1.978 μ. Στην επιστροφή θα υπάρξει η δυνατότητα επίσκεψης στο Καταφύγιο του ΕΟΣ και εν συνεχεία στο χωριό Σπηλιά το μεσημέρι. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή αρνητικό rapid τεστ 48ωρου ή self test 24ωρου και να φροντίσουν για κατάλληλη ένδυση και υπόδηση. Η αναχώρηση στις 8:10 π.μ. από το πάρκινγκ του πάρκου Αλκαζάρ. Η μετακίνηση θα γίνει με Ι.Χ. Έναρξη ανάβασης 9:45-10:00 π.μ. Επιστροφή στη Λάρισα στις 15:00.

 

Παρουσιάζουν Ιδρυτική διακήρυξη οι Σύγχρονοι Δημοκράτες

Την πρότασή του για το αύριο της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης και της χώρας παρουσιάζει διαδικτυακά αύριο Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 11 π.μ. μετά από συζητήσεις μηνών, το Δίκτυο Σύγχρονοι Δημοκράτες.
Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η δημοσιογράφος κ. Γεωργία Σαδανά, ενώ κεφάλαια της διακήρυξης θα παρουσιάσουν οι Αλευράς Διονύσης (Σάκης), Κατσαντώνης Δημήτρης, Μακρίδης Χρόνης, Παπαστεργίου Χρήστος, Σιώτος Δημήτρης και Τσουκνιδάς Βαγγέλης.

 

Επαναλειτουργούν υπηρεσίες των Κ.Α.Π.Η.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Η Υπηρεσία Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τεμπών ανακοίνωσε την επαναλειτουργία ορισμένων υπηρεσιών των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου.
Τα Κ.ΑΠ.Η. θα λειτουργήσουν σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τη διασπορά του ιού Covid-19, με προκαθορισμένα ραντεβού και τηρώντας όλα τα αναγκαία υγειονομικά μέτρα.
Οι υπηρεσίες θα προγραμματίζονται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με ραντεβού και θα προσφέρονται μόνο σε εμβολιασμένους ωφελούμενους ή ωφελούμενους που έχουν νοσήσει από Covid και διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ. Οι παραπάνω όροι ισχύουν και για τους εργαζόμενους των Κ.Α.Π.Η. Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης θα επιδεικνύονται κατά την είσοδο στον χώρο.
Για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός στην παρούσα φάση, δεν θα πραγματοποιηθούν κοινωνικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.
Έτσι λοιπόν η κοινωνική λειτουργός και η οικογενειακή βοηθός θα βρίσκονται στα Κ.Α.Π.Η. για να ενημερώσουν, να πληροφορήσουν, να υποστηρίξουν και να διευκολύνουν τα μέλη μας, για τις ανάγκες και τα θέματα που τους απασχολούν.
Οι μέρες που θα λειτουργούν τα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου μας και θα μπορούν να επικοινωνούν τα εγγεγραμμένα μέλη είναι οι κάτωθι:
-Κ.Α.Π.Η. Ραψάνης 24950-61.448, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από ώρα 8:00 π.μ.-2:30 μ.μ.
-Κ.Α.Π.Η. Πυργετού 24950-41.512, κάθε Τρίτη και Πέμπτη από ώρα 8:00 π.μ. - 2:30 μ.μ.
-Κ.Α.Π.Η. Μακρυχωρίου και Αιγάνης, κάθε Παρασκευή και από ώρα 8:00 π.μ. - 2:30 μ.μ.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass