«Ολοι διαφορετικοί και όλοι ίσοι»

ΤΟ 1ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΑΔ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΔΑΠ «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2021 15:03

Η χθεσινή μέρα ήταν ξεχωριστή για όλους στη Λάρισα. Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων

με Αναπηρία και τα παιδιά του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λάρισας ΔΑΔ και του ΚΔΑΠ «Με αγάπη» έστειλαν τα δικά τους μηνύματα και ευχές, με γιορτές, κατασκευές και παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν στην Κεντρική πλατεία της πόλης και στην πλατεία Ταχυδρομείου.
Ευτυχώς ο καιρός ήταν με το μέρος τους τις πρωινές ώρες και έτσι τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, συνοδευόμενα από τον διευθυντή τους κ. Δημήτρη Φωτίου, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους πραγματοποίησαν μια όμορφη και συγκινητική εκδήλωση στην Κεντρική πλατεία. Μια έκθεση με δημιουργίες τους και ένα πανό που είχαν φτιάξει ειδικά για αυτήν την ημέρα υπενθύμισαν ότι όλοι είμαστε διαφορετικοί αλλά και ίσοι. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν διαδραστικά παιχνίδια, ενώ κοντά τους βρέθηκαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Βασίλης Πινακάς, ο αντιδήμαρχος κ. Σωτήρης Βούλγαρης, εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ο σύμβουλος Φυσικής Αγωγής.
Με κατασκευές και ποικίλες δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού τίμησαν οι ωφελούμενοι και το προσωπικό του ΚΔΑΠ «Με Αγάπη» την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Όλοι μαζί έστησαν μια μικρή γιορτή στο σπιτάκι τους στην πλατεία Ταχυδρομείου, στέλνοντας το μήνυμα για τον σεβασμό και την αποδοχή της διαφορετικότητας.                Ν. ΠΟΛΥΓΕΝΗ

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass