Συλλήψεις 8 Λαρισαίων για «πόκερ» με χρήματα

ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ «ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ»

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2021 15:16

Για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων συνελήφθησαν προχθές τα μεσάνυχτα 8 Λαρισαίοι που βρέθηκαν στα γραφεία του «Αθλητικού Συλλόγου Φίλων Τεχνικών Παιγνίων Λάρισας» να παίζουν το τυχερό παιχνίδι «πόκερ» με στοιχήματα.


Αναλυτικότερα όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. «συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, 8 άτομα και συγκεκριμένα 5 ημεδαποί άνδρες και 3 αλλοδαποί άνδρες, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων και επιπλέον, ο ένας εξ αυτών και για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας διενήργησαν έλεγχο σε οίκημα, όπου κατελήφθησαν 2 ημεδαποί, να επιτρέπουν τη διοργάνωση, με τραπουλόχαρτα, του τυχερού παιγνίου «POKER», στο οποίο συμμετείχαν ως παίκτες οι υπόλοιποι, στοιχηματίζοντας παράνομα με σκοπό το οικονομικό όφελος.
Στον χώρο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 6 πλήρεις τράπουλες, μία μεταλλική βαλίτσα με 638 μάρκες διαφόρων χρωμάτων και 1 μπλοκ με σημειώσεις σχετικά με το παίγνιο. Επιπλέον, κατασχέθηκε 1 τραπέζι, επενδυμένο με τσόχα, ενώ από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 510 ευρώ.
Όπως εξακριβώθηκε, ένας από τους διοργανωτές του παράνομου παιγνίου επέτρεψε την είσοδο σε 2 παίκτες, οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων πιστοποιητικών για τον κορονοϊό (Covid – 19), παραβιάζοντας τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ.. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, όπου μετά τον ορισμό δικασίμου αφέθηκαν ελεύθεροι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass