Μουσική εκδήλωση στο Αρχοντικό Αλεξούλη Αγιάς

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2014 20:30 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:58

 

(Γραφείο «Ε» στην Αγιά)

Συνεχίζονται με επιτυχία στην Αγιά οι εκδηλώσεις της 19ης Γιορ­τής Μήλου και του τοπικού πανηγυριού.

Την Κυριακή, μάλιστα, για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί πολι­τιστική εκδήλωση στο αρχοντικό Καλυψώς Αλεξούλη. Ο Δήμος Αγιάς, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου «Καλυψώ», η 7η Εφορεία Βυζαντι­νών Αρχαιοτήτων και η ΙΕ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρ­χαιοτήτων συνδιοργανώνουν, στις 8:30 το βράδυ, στην αυλή του, μου­σική βραδιά με τους Ρήγα Μακρόπουλο, Αντωνία Βισβίκη και Σπύρο Καβαλι­εράτο, με τραγούδια της Σμύρνης, της Πόλης, αλλά και των Θεο­δωράκη, Χατζηδάκη, Ξαρχάκου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφερθεί στους παρευρισκόμενους κρασί από το οινοποιείο του Γιάννη Λαδά στη Μελιβοία.

Όσον αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα, για αύριο Παρασκευή βράδυ έχει προγραμματιστεί, στις 8:30, θέατρο σκιών και, στις 10:15, πάρτυ νεολαίας στην κεντρική πλατεία της Αγιάς με τη συνο­δεία dj. Για το Σάββατο, στις 6μμ, φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των «Δω­τιέα» Αγιάς και «Φιλοκτήτη» Μελιβοίας. Στις 8:30μμ, θεατρική παρά­σταση από τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου Ανα­τολιτών στο ανοιχτό θέατρο του Πολιτιστικό Κέντρου «Χρυσαλλίδα».

Την Κυριακή, πέραν της προαναφερθείσας εκδήλωσης στο αρχο­ντικό Αλεξούλη, στις 6μμ θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας μπά­σκετ μεταξύ του τοπικού Γυμναστικού Συλλόγου «Ερμής» και της ΑΕΛ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass