Στους δρόμους τα νέα απορριμματοφόρα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2021 15:04

Στους δρόμους βγήκαν τα οκτώ νέα απορριμματοφόρα του Δήμου Λαρισαίων. Τα οχήματα είχαν παραληφθεί

πριν από δύο εβδομάδες και μετά την ταξινόμησή τους, αναλαμβάνουν υπηρεσία. Σημειώνεται ότι πρόκειται για την παραλαβή της πρώτης παρτίδας οχημάτων της Διεύθυνσης Καθαριότητας, μετά την απόφαση της Δημοτικής Αρχής να προχωρήσει στην ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Μέχρι την άνοιξη αναμένονται να παραδοθούν στον Δήμο Λαρισαίων καδοπλυντήρια, άλλα μικρότερα απορριμματοφόρα, σάρωθρα κ.ά.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
Η Υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Λαρισαίων, ενημερώνει ότι κατά τις ημέρες εορτασμού της Πρωτοχρονιάς τα προγράμματα αποκομιδής διαμορφώνονται ως εξής:
Αύριο παραμονή Πρωτοχρονιάς
Πρωινή βάρδια: Όλα τα προγράμματα αποκομιδής κοινών απορριμμάτων και ανακυκλωσίμων υλικών θα εκτελεστούν κανονικά.
Απογευματινή βάρδια: Όλα τα προγράμματα αποκομιδής κοινών απορριμμάτων και ανακυκλωσίμων υλικών θα εκτελεστούν κανονικά.
Νυχτερινή βάρδια: Με το κλείσιμο της αγοράς θα πραγματοποιηθούν δύο δρομολόγια αποκομιδής κοινών απορριμμάτων (πράσινος κάδος) και ένα ανακύκλωσης συσκευασιών (μπλε κάδος). Παρακαλούνται οι υπεύθυνοι των καταστημάτων να μην καθυστερήσουν την έκθεση των αποβλήτων διότι τότε αυτά θα παραμείνουν στους κάδους καθ’ όλη τη διάρκεια του εορτασμού της Πρωτοχρονιάς, με αποτέλεσμα να ξεχειλίσουν ρυπαίνοντας κοινόχρηστους χώρους.


ΧΑΡΤΟΝΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
Το χαρτόνι συσκευασίας θα συλλεγεί από το απογευματινό πρόγραμμα που ξεκινά στις 14.00, επομένως ως εκείνη την ώρα τα χαρτόνια θα πρέπει να βρίσκονται τοποθετημένα στα συνήθη σημεία.
Σάββατο 1 Ιανουαρίου (Πρωτοχρονιά)
Πρωινή βάρδια: Θα πραγματοποιηθεί ένα δρομολόγιο αποκομιδής κοινών απορριμμάτων (πράσινος κάδος) και ένα δρομολόγιο αποκομιδής ανακύκλωσης συσκευασιών (μπλε κάδος).
Κυριακή 2 Ιανουαρίου
Πρωινή βάρδια: Θα πραγματοποιηθούν δύο δρομολόγια αποκομιδής κοινών απορριμμάτων. Το πρώτο θα συλλέξει απορρίμματα από το στενό εμπορικό κέντρο και το δεύτερο από περιφερειακές πλατείες και ευαίσθητους τομείς, όπως νοσοκομεία, κλινικές κ.λπ.
Η Υπηρεσία Καθαριότητας απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες «να βγάζουν τα απορρίμματα και τα ανακυκλώσιμα προς αποκομιδή, σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτόν στην προσπάθεια για γιορτινό και καθαρό περιβάλλον».
Να υπενθυμίσουμε ότι η Υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης τις ημέρες των εορτών λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας, επομένως παρακαλούνται οι πολίτες να μην εκθέτουν προς αποκομιδή μπάζα, κλαδιά και άλλα ογκώδη απόβλητα.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass