Στο αρχείο το εξώδικο των «Αυτοχθόνων»

«ΑΝΑΚΑΛΟΥΝ» ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ «ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΣ» ΩΣ «ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» - «ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ» ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΤ. ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2022 21:40

Στο αρχείο έθεσε προχθές ο διευθύνων την Εισαγγελία πρωτοδικών Λάρισας, Απ. Τζαμαλής, τη «Δήλωση ανάκλησης πληρεξουσιότητας - αντιπροσώπευσης - εκπροσώπησης προς τον περιφερειάρχη και το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας» που κατέθεσε η «Εθνική Επιτροπή Συνδιαχείρησης» με τους 1.648 υπογράφοντες «Αυτόχθονες Ιθαγενείς» να αξιώνουν συνδιαχείριση της εθνικής περιουσίας, δηλώνοντας παράλληλα πως αναλαμβάνουν «συνδιαχειριστές της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης».


Οι αυτοπροσδιοριζόμενοι ως «Ελληνες Συνδιαχειριστές» και κατά δήλωσή τους «εξουσιοδοτημένοι των τοπικών επιτροπών Ελλήνων Συνδιαχειριστών, ιδιοκτήτες της εξ αδιαιρέτου περιουσίας της Ελλάδας» όπως σημειώνεται στην εξώδικη δήλωσή τους «ως Κύριοι όλων των μορφών υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένης και της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης» κάλεσαν Περιφερειάρχη και Περιφερειακό Συμβούλιο «όπως ενημερώσετε όλες τις υφιστάμενες υπηρεσίες σας για την ανάκληση της πληρεξουσιότητας, αντιπροσώπευσης, εκπροσώπησής σας από ημάς και ότι από σήμερα μαζί με σας τίθενται κάτω από τις δικές μας εντολές ως Κύριοι και Συνδιαχειριστές της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης».
Εξώδικη δήλωση που συνοδεύθηκε με μια «συμβασιακή οφειλή» με «αποδέκτη πληρωμής» την «Εθνική Επιτροπή Συνδιαχειριστών Ελλήνων Αυτοχθόνων Ιθαγενών» όπου οι εκλεγμένοι αιρετοί της Περιφέρειας Θεσσαλίας, τους οφείλουν το αστρονομικό ποσό των 2.214.912.000.000 ευρώ, που πρέπει μάλιστα οι αιρετοί να εξοφλήσουν «άμεσα». Οφειλή για την οποία οι αιρετοί μπορούν να λάβουν «πληροφορίες εξόφλησης ή ρύθμισης» επικοινωνώντας με την Εθνική Επιτροπή των Αυτοχθόνων «στέλνοντας μήνυμα σε ηλεκτρονική διεύθυνση», σε email δηλαδή που αναφέρεται.
Η «δήλωση ανάκλησης» διαβιβάστηκε πρόσφατα από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κων. Αγοραστό, στους διευθύνοντες των Εισαγγελιών, Εφετών Λάρισας, Σταμ. Δασκαλόπουλο, και Πλημμελειοδικών Λάρισας, Απ. Τζαμαλή, ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- προχθές την έθεσε τελικά στο αρχείο.
Το τελευταίο διάστημα και με κοινό παρονομαστή τις αντιδράσεις στην επιβολή υποχρεωτικών μέτρων κατά της πανδημίας του κορονοϊού, σε άλλες περιοχές της χώρας παρεμβαίνουν οι «Αυτόχθονες» με «Δηλώσεις» και σε άλλες περιοχές οι «Θεματοφύλακες» προχωρούν σε επικίνδυνες ενέργειες, όπως αυτή της Κατερίνης με τη δράση των τελευταίων -όπως έχει δηλωθεί- να ερευνάται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ 1.648 ΠΟΛΙΤΕΣ
Τη «Σύμβαση» με την οποία «οι εκλεγμένοι των περιφερειακών και δημοτικών διοικήσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας συμπεριλαμβανομένων και όλων των υφισταμένων φυσικών προσώπων που βρίσκονται κάτω από τις εντολές» των «Αντιπροσώπων», των εκπροσώπων δηλαδή των «Ελλήνων Αυτοχθόνων Ιθαγενών» υπογράφουν 1.648 πολίτες από όλη τη χώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» στους 1.648 υπογράφοντες τη «Δήλωση Ανάκλησης» στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, περιλαμβάνονται, 40 κάτοικοι Λάρισας, 10 της Ελασσόνας, 8 του Αμπελώνα, 2 του Τυρνάβου, 2 της Ραψάνης, καθώς και ένας κάτοικος Ομορφοχωρίου. Ενώ από την υπόλοιπη Θεσσαλία υπογράφουν 11 Καρδιτσιώτες, 9 Βολιώτες και 7 Τρικαλινοί.
Σε ό,τι αφορά τους Λαρισαίους συμμετέχοντες, ορισμένοι εξ αυτών στο παρελθόν είχαν συνταχθεί στο πλευρό του Αρτέμη Σώρρα και της «Ελλήνων Συνέλευσις» που αναδείχθηκε την περίοδο των μνημονίων (ΔΝΤ κ.λπ.). Σήμερα ωστόσο από άλλες περιοχές της χώρας είναι γνωστό πως υποστηρικτές του Σώρρα προσέφυγαν στη δικαιοσύνη αξιώνοντας σοβαρά χρηματικά ποσά με αφορμή τη διαφωνία τους στην επιβολή μέτρων πρόληψης κατά της πανδημίας του κορονοϊού (self test σε μαθητή, πρόστιμα για μη χρήση μάσκας κ.λπ.).
ΠΙΝΑΚΑΣ «ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΝΩΝ»
Οι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» δεν πρωτοτύπησαν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, αφού και σε άλλους Δήμους και Περιφέρειας της χώρας (Ρόδος κ.ά.) κοινοποιούν την «καρμπόν» «Δήλωση» με την οποία γνωστοποιούν «ότι από 06/04/2020» όλοι βρίσκονται «κάτω και από τις δικές τους εντολές».
Στην οποία «Σύμβαση» περιλαμβάνεται «Πίνακας Χρεώσεων και Ποινών ως βασικός όρος της σύμβασης». Στην περίπτωση της Θεσσαλίας λοιπόν για «οφειλές» των άρθρων 21 και 7 «του πίνακα χρεώσεων» για 1.648 δικαιούχους (σ.σ. όσοι και οι υπογράφοντες «Αυτόχθονες»), με 24 ημέρες ποινής (από 8 έως 31/12/2021) και τιμή μονάδας 500.000 ευρώ προκύπτει πως οι 56 αιρετοί του Περιφερειακού Συμβουλίου, τους οφείλουν συνολικά το ποσό των 2.214.921.000.000 ευρώ. Με τη διευκρίνιση, στην έντυπη «Δήλωση», πως η έκπτωση είναι 0%.
Σημειώνεται πως το «άρθρο 7» του «πίνακα χρεώσεων» αφορά «οποιαδήποτε επίταξη, απαλλοτρίωση, παραχώρηση Ελληνικής γης, ακινήτου ή πράγματος για μόνιμη ή προσωρινή εγκατάσταση ή φιλοξενία σε μη Έλληνα Αυτόχθονα Ιθαγενή χωρίς την έγγραφη συναίνεση των ΚΥΡΙΩΝ», όπως για λόγους οικονομίας αναφέρονται στη «Σύμβαση» οι συνδιαχειριστές αυτόχθονες.
Ενώ το «άρθρο 21» του «πίνακα χρεώσεων» αφορά στην «απόκρυψη των περιουσιακών χρεώσεων από τους Εκτελούντες Χρέη Αντιπροσώπου και η μη απόδοση στους ΚΥΡΙΟΥΣ Αναλυτική Λογιστική όταν τους ζητηθούν ή κωλυσιεργούν ή ρητά ή σιωπηρά αρνούνται να τα παραδώσουν».
ΤΟ «DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»
Ενδεικτικό, τέλος, των θέσεων που εκφράζουν οι Αυτόχθονες Έλληνες είναι το «άρθρο 15» του ίδιου «πίνακα χρεώσεων» όπου για κάθε «παραχώρηση ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπό πρόσωπο χωρίς την προσκόμιση εξετάσεως DNA βάσει της οποίας θα φέρει τα κύρια χαρακτηριστικά του DNA των ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ» προβλέπεται «επιβολή ποινής 2 έως 15 έτη» και χρηματικό πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ.
Να διευκρινιστεί πως σε ό,τι αφορά το σκέλος της πανδημίας σε αντίθεση με τους «Αυτόχθονες Ιθαγενείς» που, προς το παρόν, αξιώνουν υπέρογκα χρηματικά ποσά καταθέτοντας «Συμβάσεις» και «Δηλώσεις Ανάκλησης», αναλαμβάνοντας τη «διαχείριση» οι «Θεματοφύλακες» του Συντάγματος στην Πιερία προχώρησαν και σε δράσεις μεταξύ των οποίων και η «σύλληψη» γυμνασιάρχη στην Πιερία τον οποίο «παρέδωσαν» στην ΕΛ.ΑΣ. Πράξη που είχε ως αποτέλεσμα, άλλοι «Θεματοφύλακες» να συλληφθούν και να οδηγηθούν κρατούμενοι στις Φυλακές και άλλοι να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass