Xωρικός αντιπεριφερειάρχης Λάρισας o Βασίλης Πινακάς

ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΠΙΛΛΗΣ * ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2022 21:18

Του Γ. Ρούστα
Σε δόσεις θα συμπληρωθεί το παζλ των αντιπεριφερειαρχών της Θεσσαλίας, καθώς σήμερα ο Κ. Αγοραστός θα ανακοινώσει τον πρώην πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Βασίλη Πινακά, ως χωρικό αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λάρισας, στη θέση του Χρήστου

Καλομπάτσιου. Επίσης, σήμερα ο περιφερειάρχης θα ανακοινώσει ως θεματικό αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα, στη θέση του Γ. Λαδόπουλου, τον Απόστολο Μπίλλη (οι δύο τους είχαν μοιραστεί την συγκεκριμένη θέση και στην προηγούμενη θητεία). Η θητεία του κ. Μπίλλη θα είναι για έναν χρόνο, όπως και των άλλων θεματικών Αντιπεριφερειαρχών. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι και με τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας, με το δίλημμα που απασχολεί τον Κ. Αγοραστό να είναι αν θα διατηρήσει τον Κ. Νούσιο στη θέση του ή θα τον αντικαταστήσει με τον Ν. Καραγιάννη, ο οποίος ήταν θεματικός Κοινωνικής Πρόνοιας. Από τις εξελίξεις στην Καρδίτσα θα ξεκαθαρίσουν και οι θέσεις των θεματικών που ευελπιστούν να καταλάβουν λαρισαίοι σύμβουλοι.
Η Π.Ε. Τρικάλων αναμένεται να έχει δύο θεματικούς αντιπεριφερειάρχες, την γιατρό Δήμητρα Νάτσινα για θέματα υγείας και τον Γιάννη Μπουτίνα σε θέματα Τουρισμού. Υπενθυμίζεται ότι χωρικός αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων παραμένει ο Χρήστος Μιχαλάκης.
Στη Μαγνησία χωρικός αντιπεριφερειάρχης παραμένει η Δωροθέα Κολυνδρίνη, ενώ τρεις σύμβουλοι, οι κ. Τέας, Κίτσιος, Χαλέβας φλερτάρουν με δύο θέσεις, με τον πρώτο να έχει καπαρώσει την πρώτη. Ακόμη αναμένεται να τοποθετηθεί ως εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα περιβάλλοντος ο Τρικαλινός πρώην θεματικός αντιπεριφερειάρχης περιβάλλοντος Ντίνος Μπάρδας, ενώ από τις καραμπόλες που θα προκύψουν ενδεχομένως να καλυφθεί και η 2η θέση που προβλέπει ο σχεδιασμός Αγοραστού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass