Ολοκληρώνεται το δίκτυο αποχέτευσης Φαρσάλων

ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΔΟΧΟ

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2022 15:59

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)


Σε ένα έργο σημαντικής αξίας για την ποιότητα ζωής της πόλης των Φαρσάλων προχωρά ο Δήμος, μετά από την υπογραφή χθες από τον δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου, της σύμβασης για την ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων.
Πρόκειται για έργο συνολικού κόστους 1.193.127,53 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.), το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020». Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).
Σε δήλωσή του μετά το πέρας της υπογραφής της σύμβασης ο κ. Εσκίογλου τόνισε πως «είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για την πόλη μας, καθώς με την υπογραφή της σύμβασης, θα ολοκληρωθεί επιτέλους στο σύνολό του, το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων της πόλης μας. Μιλάμε για το υπόλοιπο 35% του αναγκαίου δικτύου, το οποίο εδώ και χρόνια βρισκόταν σε τελματώδη κατάσταση. Εργαστήκαμε, υπερπηδήσαμε εμπόδια, βρήκαμε το κατάλληλο χρηματοδοτικό εργαλείο και καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τη χρηματοδότηση, ώστε σε ενάμιση χρόνο από τώρα τα Φάρσαλα να έχουν στο σύνολό τους δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων. Μαζί με αυτό το έργο, θα ανοίξει φυσικά ο δρόμος για την ολοκλήρωση και άλλων υποδομών, όπως η ασφαλτόστρωση σε σημεία που σήμερα δεν υπάρχει, καθώς αναμέναμε τις εργασίες της αποχέτευσης. Θέλω να ευχαριστήσω το σύνολο των υπηρεσιών και των συνεργατών μου, για το θετικό αποτέλεσμα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass