«Ο κίνδυνος πολέμου είναι κοντά μας»

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ - ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΘΕΣ

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2022 15:40

«Η Ελλάδα σε πλήρη στοίχιση και πρόσδεση στις απαιτήσεις και τους πολεμικούς σχεδιασμούς των αμερικανο-ΝΑΤΟϊκών, τόσο από την Κυβέρνηση της ΝΔ όσο και από την προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ, έγινε ολόκληρη μια πολιτικο-στρατιωτική πλατφόρμα στην υπηρεσία της περικύκλωσης της Ρωσίας.

Ιδιαίτερα στην περιοχή της Θεσσαλίας οι βάσεις σε Λάρισα, Στεφανοβίκειο, Βόλο (στρατόπεδο «Γεωργούλα») αποτελούν πλατφόρμες επίθεσης για χώρες και λαούς» τονίσθηκε σε αντιπολεμική - αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση που διοργανώθηκε χθες το μεσημέρι, στην Κεντρική πλατεία Λάρισας. Η συγκέντρωση διοργανώθηκε με αφορμή τις εξελίξεις στην Ουκρανία, αλλά και τη συμπλήρωση 70 χρόνων της ένταξης της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ με τους διοργανωτές να σημειώνουν ότι «στο φόντο της κλιμάκωσης της αντιπαράθεσης ΗΠΑ και Δύσης με τη Ρωσία, αυτή η πραγματικότητα μπορεί να αναδειχτεί πολύ πιο βαριά και καθοριστική για τις τύχες της χώρας και του λαού μας. Στη συγκέντρωση συμμετείχαν το ΚΚΕ (μ-λ), το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και η Αντιπολεμική Κίνηση Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass