O ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΥΓΙΑΣ:

«Η αλήθεια για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Τεμπών»

* ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ Δ.Σ. ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΙΚΑ

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2014 11:00 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:06

 

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΤΕΜΠΗ (ΓΡΑΦΕΙΟ «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Με αφορμή το θέμα των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Τεμπών, σε Συκούριο και Μακρυχώρι και σε απάντηση της ανακοίνωσης του δημοτικού συμβούλου – επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Χρήστου Μπίκα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Τσούγιας με δήλωσή του στην «Ε» σημειώνει με έμφαση ότι είναι αναληθές το γεγονός ότι ο Παιδικός Σταθμός Συκουρίου δεν λειτουργεί λόγω έλλειψης προσωπικού. Αντίθετα λειτουργεί κανονικά και ήδη έχουν γίνει οι εγγραφές των παιδιών.

Ο κ. Τσούγιας σημειώνει επίσης ότι πρόβλημα με την έλλειψη μαγείρισσας δημιουργήθηκε λόγω συνταξιοδότησης υπαλλήλου, όμως ο Δήμος Τεμπών έχει ζητήσει την πλήρωση της αντίστοιχης θέσης μέσω μετατάξεων.

Ήδη και με την ίδια διαδικασία προσέλαβε παιδαγωγό πριν από τέσσερις μήνες για να καλύψει ανάγκες του Παιδικού Σταθμού Συκουρίου.

Και ο κ. Τσούγιας συνεχίζει: «Σε ό,τι αφορά την προτροπή του κ. Μπίκα για «δωρεάν φαγητό», του υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Τεμπών με απόφαση της Δημοτικής Αρχής εδώ και δύο χρόνια, λειτουργεί με δωρεάν τροφεία, κάτι που συμβαίνει σε ελάχιστους Δήμους.

Συμπερασματικά για τον Δήμο Τεμπών, η κοινωνική ευαισθησία, η κοινωνική συνοχή, η διατήρηση των κοινωνικών δομών είναι στοιχεία αδιαπραγμάτευτα και η λειτουργία τους είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο, παρά τα προβλήματα που προέκυψαν τόσο με τη μείωση των πόρων, όσο και τη μείωση του προσωπικού», καταλήγει ο κ. Τσούγιας.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass