Ευχές Φ. Κουβέλη στον δήμαρχο Π. Σαρχώση

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2014 22:23 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:11

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

 Του Κώστα  Τσόλα

Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα,  στα πλαίσια  της παρουσίας του στη Λάρισα έγινε η συνάντηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτη Κουβέλη κατά την επίσκεψη στο δημαρχείο Τυρνάβου με τον  νεοεκλεγμένο Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Σαρχώση και στελέχη  της Δημοτικής Αρχής.

 Ο κ. Κουβέλης ευχήθηκε  καλή επιτυχία στο έργο της νέας Δημοτικής Αρχής. Στη συνέχεια έγινε μια εκτενής και σε βάθος συζήτηση για θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηκηση.  Για τα οικονομικά  των Δήμων, τη μείωση των πόρων και το πρόβλημα της ανεργίας. Συζήτηση έγινε επίσης για το νέο ΕΣΠΑ και τα έργα τα οποία ταχύτατα θα προωθήσει η νέα Δημοτική Αρχή. Ο κ. Κουβέλης ως πρόσωπο που υπηρέτησε και την  Τοπική Αυτοδιοίκηση ως επικεφαλής παράταξης  στον Δήμο Αθηναίων ήταν πλήρως ενημερωμένος και στον τομέα αυτό  και διέβλεψε ότι η διάθεση για δουλειά και προσφορά του Δημάρχου Τυρνάβου κ. Σαρχώση και των συνεργατών του, παρά τις οικονομικές συγκυρίες θα φέρουν θετικά αποτελέσματα στον Δήμο Τυρνάβου.

Τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ συνόδευε ο Τυρναβίτης βουλευτής του κόμματος  κ. Θωμάς Ψύρρας, ο εκπρόσωπος τύπου κ. Μαχαίρας και άλλα στελέχη. Από πλευράς Δήμου Τυρνάβου παραβρέθηκαν επίσης η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ρούλας Σουρλατζή, οι αντιδήμαρχοι κ. Κώστας Κουλιός,  Γιώργος Μπανταβάνης,  Χρήστος Τσιόπας, Αλέκος Χατζηκρανιώτης, Κώστας Χρυσοβέργης  καθώς και ο διευθυντής διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου κ. Πέτρος Οντούλης. Αναχωρώντας από το δημαρχείο ο Δήμαρχος  κ. Σαρχώσης προσέφερε στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ κρασιά του Οινοποιείου Τυρνάβου

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass