Γιόρτασαν παρέα τα 90 χρόνια Οδηγισμού στα Φάρσαλα

Τα τοπικά τμήματα Φαρσάλων και Καρδίτσας

Δημοσίευση: 04 Απρ 2022 12:18

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, φέτος, διανύει 90 χρόνια πορείας και συνεχούς προσφοράς σε όλη την Ελλάδα, (1932-2022), ως σύγχρονη παιδαγωγική πρόταση για παιδιά και νέους. Για τον σκοπό αυτόν διοργανώνει εορταστικές εκδηλώσεις σε πολλές περιοχές.
Συγκεκριμένα, προχθές το πρωί στα Φάρσαλα γιόρτασε το τοπικό τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, παρουσία μελών του Τοπικού Τμήματος Καρδίτσας, εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής και φορέων της πόλης, τα 90 χρόνια από την ίδρυση του Σωματείου.


Το 1932 η Ειρήνη Καλλιγά, ιδρύει το Σώμα Ελληνίδων Οδηγών. Σήμερα, 90 χρόνια μετά το Σωματείο, ως Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού πλέον, δραστηριοποιείται στην πόλη των Φαρσάλων και σε πολλές ακόμα πόλεις της Ελλάδας, συμπληρώνοντας 90 χρόνια προσφοράς, εθελοντισμού και ενεργούς παρουσίας στον τόπο.
Η συνεργασία των δύο τοπικών τμημάτων απέδειξε ότι ο Οδηγισμός είναι πράγματι μία μεγάλη παρέα. Όλες οι ηλικίες μαζί, τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους, μα τόσο αρμονικοί και ίδιοι συνάμα, με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους. Ενώ δεν γνωρίζονταν καθόλου, μέσα σε δύο ώρες κατάφεραν να φέρουν εις πέρας δραστηριότητες που απαιτούσαν συνεργασία, ομαδικότητα και εμπιστοσύνη, με μοναδικό κέφι και ζωντάνια. Τραγούδησαν γέλασαν, έπαιξαν και άφησαν μια πολύτιμη παρακαταθήκη. Μέσα στις ομάδες σμιλεύονται οι χαρακτήρες, μεταδίδονται οι αξίες του σεβασμού, της δικαιοσύνης, της ειλικρίνειας και χτίζονται φιλίες παντοτινές. Ευχήθηκαν όλοι χρόνια πολλά στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού με την προοπτική να γιορτάσουν ξανά στην πόλη μας επόμενες επετείους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ 2024
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass