Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 04 Απρ 2022 15:19

Συγκρότηση αύριο του πρώτου Δ.Σ. Αναπτυξιακού Οργανισμού Λαρισαίων

Η συγκρότηση του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του Αναπτυξιακού Οργανισμού του Δήμου Λαρισαίων, με διακριτικό τίτλο «ΟΛΟΝ Α.Ε.», σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου για τα οριζόμενα μέλη και το πρακτικό εκλογής των μελών των παρατάξεων της μειοψηφίας, θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 5 Απριλίου στις 8 μ.μ.
Άλλα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής: η ίδρυση νέου Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την ονομασία «Λαογραφικό Ιστορικό Μουσείο Λάρισας», η αντικατάσταση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας λόγω παραίτησης, η έγκριση παράτασης μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του Κέντρου Κοινότητας - Παράρτημα Ρομά, η έγκριση συμπληρωματικής κατανομής ποσού από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2022 για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων κ.ά.
Θα προηγηθεί στις 7 μ.μ. συμβούλιο με τη διαδικασία των ερωτήσεων δημοτικών συμβούλων.


Γενική Συνέλευση Συνταξιούχων ΙΚΑ

Την ετήσια Γενική Συνέλευσή τους πραγματοποιούν αύριο Τρίτη 5 Απριλίου 2022 και ώρα 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας τα μέλη της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ και Συγχωνευθέντων Ασφαλιστικών Ταμείων Νομού Λάρισας.
Τα θέματα της συνέλευσης είναι τα εξής:
- Διοικητικός Απολογισμός για τη χρονιά που πέρασε, ενημέρωση για τις εξελίξεις και τα οξυμένα προβλήματά μας, προγραμματισμός δράσης για το 2022.
-Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική διαχείριση, έγκριση προϋπολογισμού για το 2022.
-Κοπή πίτας.


Συζήτηση για την οικογένεια ως φορέα πρόληψης

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ «ΕΞΟΔΟΣ» διοργανώνουν σήμερα Δευτέρα ανοιχτή συζήτηση με θέμα:
«Η Οικογένεια ως φορέας πρόληψης». Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Τυρνάβου αύριο στις 18:00 - 9:30 και την Τρίτη 12 Απριλίου 2022, ώρες 18:00-19:30.


Συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου

Ο Αγροτικός Σύλλογος Τυρνάβου καλεί όλους τους αγρότες στο Θέατρο «Μαξίμ» Τυρνάβου αύριο Τρίτη 5 Απριλίου στις 20:00, όπου θα πραγματοποιηθεί Εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου και οικονομικός έλεγχος.
Θα ανακοινωθεί επίσης και ημερομηνία εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και οι υποψήφιοι. Δηλώσεις υποψηφιοτήτων στο τηλέφωνο: 6972-278.332.

 

Πανεργατική απεργία μεθαύριο

Σε συγκέντρωση στην Κεντρική πλατεία καλεί το Εργατικό Κέντρο, στην πλατεία Ταχυδρομείου η ΑΔΕΔΥ

Πανεργατική απεργία διοργανώνουν μεθαύριο Τετάρτη 6 Απριλίου, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ διεκδικώντας την ικανοποίηση οικονομικών αιτημάτων. Με αφορμή την απεργία η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας καλεί σε συγκέντρωση στις 10 το πρωί της Τετάρτης στην Κεντρική πλατεία, ενώ το Νομαρχιακό Τμήμα Λάρισας της ΑΔΕΔΥ, απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση που θα γίνει στις 10:30 το πρωί στην πλατεία Ταχυδρομείου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass