Με κυνηγετική καραμπίνα έριξε σε σπίτι

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ

Δημοσίευση: 12 Απρ 2022 21:00

Μετά από... «άσκοπους» πυροβολισμούς, συνελήφθη χθες ένας 39χρονος Λαρισαίος,

μόνο που, από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- αποδείχτηκε ότι πυροβόλησε το σπίτι της οικογένειας 31χρονου που θεωρεί ο ίδιος ως «υπεύθυνη» για τον θάνατο της 18χρονης κόρης του, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα. Δυστύχημα που σημειώθηκε πριν από περίπου πέντε μήνες στην Ηρώων Πολυτεχνείου (φωτ.) όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε νεαρά παιδιά (σ.σ. μεταξύ των οποίων και ο ανιψιός του 31χρονου), εκτράπηκε της πορείας του με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 18χρονη. Ο 39χρονος Λαρισαίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι, καθώς -σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.- στις 5 χθες τα ξημερώματα πήγε έξω από το πατρικό σπίτι 31χρονου στη συνοικία της Νέας Σμύρνης και πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα, προκαλώντας υλικές φθορές στην κεντρική είσοδο, σε παράθυρο, αλλά και σε συσκευή στον χώρο της κουζίνας.
Στο σπίτι, από το οποίο απουσίαζε ο 31χρονος, διαμένει η 86χρονη γιαγιά του, αλλά, όπως προαναφέρθηκε, από τους πυροβολισμούς προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές και δεν τραυματίστηκε η ηλικιωμένη γυναίκα. Έξω από το σπίτι βρέθηκαν ωστόσο 4 κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων.
Ο 39χρονος συνελήφθη αργότερα στο σπίτι του για να διαπιστωθεί από την έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ότι ο συλληφθείς πυροβόλησε το σπίτι, θεωρώντας την οικογένεια του 31χρονου ως «υπεύθυνη» για το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του η 18χρονη κόρη του, η οποία επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο με τον ανιψιό του 31χρονου.

ΣΤΗΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 7 παρά 20’ το πρωί της 10ης Νοεμβρίου 2021 και ενώ το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η παρέα των πέντε Ρομά κατοίκων της Νέας Σμύρνης κινούνταν με κατεύθυνση από την οδό Βόλου προς την οδό Αγιάς. Στην Ηρ. Πολυτεχνείου 169 και Κουτσίνα, κάτω από συνθήκες που ερεύνησε το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος εκτράπηκε της πορείας του δεξιά και προσέκρουσε σε πλευρικό μεταλλικό στηθαίο ασφαλείας. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή της η 18χρονη επιβάτιδα που καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, όπως επίσης σοβαρά τραυματίστηκε 20χρονη επιβάτιδα που επίσης καθόταν στο πίσω κάθισμα. Από τη σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κανείς από τους τρεις νεαρούς άνδρες της παρέας, ενώ το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές. Ο 39χρονος, κατηγορούμενος για οπλοχρησία και φθορά ξένης περιουσίας, οδηγήθηκε αργά χθες το μεσημέρι ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, όπου αφέθηκε τελικά ελεύθερος αφού νωρίτερα ορίστηκε δικάσιμος.             

Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass