Κάλεσμα συμμετοχής στην απεργιακή συγκέντρωση

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1η ΜΑΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Δημοσίευση: 29 Απρ 2022 16:10

Κάλεσμα συμμετοχής στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς, που θα γίνει μεθαύριο Κυριακή στις 10 το πρωί στην Κεντρική πλατεία Λάρισας, απευθύνουν σωματεία και φορείς εργαζομένων και αγροτών.


Η Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων απευθύνει αγωνιστικό κάλεσμα στις Ομοσπονδίες, τους αγροτικούς και κτηνοτροφικούς συλλόγους να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στις συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά που θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη χώρα την Κυριακή 1η Μάη. Η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών (ΕΙΝΚΥΛ) σημειώνει πως «η Εργατική Πρωτομαγιά είναι στενά συνδεδεμένη και με τον αγώνα που δίνουμε οι εργαζόμενοι στην υγεία για τη στήριξη των λαϊκών συμφερόντων, ενάντια στην εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης στην Υγεία, ενάντια στη δημιουργία του κυβερνητικού εξαμβλώματος του «νέου ΕΣΥ» με τα Νοσοκομεία Α.Ε., ενάντια στον στόχο ολοκλήρωσης της ιδιωτικοποίησης του δημοσίου συστήματος υγείας και της περαιτέρω εμπορευματοποίησης του κοινωνικού αγαθού της Υγείας».
Το Συνδικάτο Τροφίμων σημειώνει πως «η Πρωτομαγιά είναι μέρα απεργίας, δεν είναι μεταφερόμενη αργία όπως την έχουν καταντήσει από κοινού η κυβέρνηση και η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ», ενώ τέλος το Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Επαρχίας Ελασσόνας, απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στην απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει στις 10.30 το πρωί στην Πλατεία απέναντι από το Tαχυδρομείο στην Ελασσόνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass