«Αδιάφοροι και απόντες...»

ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΕΜΠΩΝ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ Η «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2022 15:11

Για ανεπίτρεπτη αδιαφορία κατηγορεί τη Δημοτική Αρχή Τεμπών, η παράταξη

της μείζονος αντιπολίτευσης «Συνεργασία για πορεία Ανάπτυξης», με αφορμή το ζήτημα που προκλήθηκε στις ακτές της περιοχής και τα αντανακλαστικά για την ποιότητα των νερών, που γειτονικοί δήμοι έδειξαν.
Στην ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη αναφέρει τα ακόλουθα: Εδώ και λίγες ημέρες διαπιστώθηκαν εκτεταμένες ποσότητες παχύρρευστου υγρού, να επιπλέουν στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αιγάνης του Δήμου Τεμπών. Επίσης παρατηρείται έντονη κινητικότητα των όμορων Δήμων Αγιάς και Δίου-Ολύμπου για την εξήγηση του φαινομένου και την αντιμετώπισή του. Δυστυχώς για μία ακόμα φορά ο δήμαρχος κ. Μανώλης και η παράταξη του «σφυρίζουν» αδιάφοροι.
-Αλήθεια δεν βλέπουν την έκταση του προβλήματος που δημιουργήθηκε στην παραλιακή ζώνη;
-Γιατί δεν τοποθετείται επίσημα ο Δήμαρχος και να ενημερώσει τους δημότες και τους επισκέπτες γι’ αυτήν την κατάσταση;
-Γιατί δεν προχώρησε σε δειγματοληπτικό έλεγχο των υδάτων σε πιστοποιημένα εργαστήρια για την ανάλυσή τους, όπως προέβησαν οι όμοροι Δήμοι Αγιάς και Δίου-Ολύμπου;
-Γιατί δεν συγκάλεσε ως όφειλε συνάντηση με τους επαγγελματίες της παραλίας για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και άλλα τρέχοντα ζητήματα που τους απασχολούν ενόψει της θερινής περιόδου;
-Πώς εννοείτε κ.κ. της Δημοτικής Αρχής τη στήριξη και την αναβάθμιση της παραλίας, όταν δεν ενδιαφέρεστε για ένα ζήτημα που αμφισβητεί την ποιότητα των υδάτων μας;
-Πώς σκέπτεστε να αντιμετωπίσετε το συγκεκριμένο θέμα και ποιο το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών σας; Κύριε δήμαρχε Τεμπών, δεν μπορεί να ζητάτε τη συνεργασία των ανθρώπων της παραλίας και την καλύτερη παροχή υπηρεσιών, όταν είστε επιδεικτικά απών, σ’ ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.
Κύριε Μανώλη, δεν μπορεί να περιμένετε βελτίωση της επισκεψιμότητας Ελλήνων και ξένων επισκεπτών, όταν αδιαφορείτε για την καθαρότητα των υδάτων. Η παράταξή μας «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης», παρακολουθεί προσεκτικά το όλο θέμα που προέκυψε, καταγγέλλει την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής και αναμένει έστω και τώρα την ανάληψη πρωτοβουλιών για την επίλυση του προβλήματος.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass